Prolaktin 3x veci od "granica " normale?
Na ovom forumu se smatra kao aksiom da ne trea koristiti novlu i klomid, ali nigde nisam video detaljno objašnjenje.Ovaj članak na engleskom mi se čini da objašnjava stvarna logičan i stručan način. Ne bi bilo loše da ganeko prevede:Naravno ova reklama na kraju za neke suplemente je glupost, ali sve pre toga mi deluke OK.
In a study of 1022 outpatients, overall sexual dysfunction with all antidepressants averaged 59.1%[93] with SSRIs values between 57 and 73%, mirtazapine 24%, nefazodone 8%, amineptine 7% and moclobemide 4%. Moclobemide, a selective reversible MAO-A inhibitor, does not cause sexual dysfunction,[94] and can actually lead to an improvement in all aspects of sexual function.[95]
Ti pises da pijes antipsihotike i antidepresive... I jedni i drugi mogu uticati na potenciju...Za antidepresive pise da 59% korisnika ima neki oblik seksualne disfunkcije:\CitatIn a study of 1022 outpatients, overall sexual dysfunction with all antidepressants averaged 59.1%[93] with SSRIs values between 57 and 73%, mirtazapine 24%, nefazodone 8%, amineptine 7% and moclobemide 4%. Moclobemide, a selective reversible MAO-A inhibitor, does not cause sexual dysfunction,[94] and can actually lead to an improvement in all aspects of sexual function.[95]https://en.wikipedia.org/wiki/Antidepressant#SexualBolje se konsultuj sa psihijatro da ti promeni terapiju...
Ako je zaista tacno sta pricas, onda su ti roditelji govnari. Zao mi je ali sam ovo morao reci
jos mi i tribulus zabranili jer im psih rekao da je los po mene...