xwala ......... a sto se tice te powrede?! tako je ,kako je- ne mogu da se nawiknem da ziwim sa iskakajucim kolenom-ali valjda ce wreme da ucini swoje!!! a samo mi je zao sto TO sto mi ti sam pricas niko nije goworio pre,i sprecio tako nesto!!! Ali i ti najwerowatnije sam znas koliko je ljudska pakost welika i da bi za ostwarenje swog cilja uradili gotowo swe,pa makar to znacilo gaziti u krwi do kolena!!!
..
nemoj da me krivo shvatis..ja sam samo hteo da upozorim na to kako ti je karijera zavresa a da nije ni pocela!!!
zasto..pa zbog debila koji sebe nazivaju trenirima i koje kakvim strucnjacima..eto zato...
i opet velim..kamo srece da si u gym odlazila pod strucnim nadozrom ranije..veruj da ti se to sigruno ne bi dogdilo..
jer za njihovo cudo..-citaj tih vrhunskih trenera-,teretana tj vezbe sa tezisnkim opterecenjem su baza svega..mogu d akazem cak i bazni sport..
bez teretane nema ni jednog uspesnog sportasa..ali kao sto rekoh..na zalost....mnoge budale sbe nazivaju trenrima i dogdhjda se to sto se dogodilo tebi..
ja ti licno prepricujujem da odes do neke dobre teretane gde ima inskutrkotr koji ce da shvati koji problem imas..i da pocmes sa vezbanjem...ja ti mogu gatanrovati ako budes pravilno radila da za 6-8 meseci pravlinog rada neces imati problema sa kolenom..
naravno..ovo ne znaci da ces da nastavis svoju akrijeru jer ja u stvari i neznam o kakvoj je povredi rec...ali da teretana moze da ti pomogne..to sigruno..
u svakom smislu