Bar si lepo rekao da ne znaš i da nećeš zbog toga da se petljas... od mene respekt za to!
naravno, hvala na postovanju, znanje je majka tako me je naucio jedan drug , hvala mu na tome, treba biti realan u zivotu, kako prema sebi tako isto prema drugome.
Živa istina, ali sa takvim zdravim pristupom možeš sve, pa i jedan dan ako se odlucis da naučiš ovo sa tobom će biti lako raditi. A sto se tiče tolike količine hrane, kako telo i potrošnja rastu i tvoja potreba za hranom raste. Kad se na to doda ovo sto se doda onda to i nije neka nauka ko sto ti reče Stevan dole sve u svemu i ishrana je kao trening, povećava se obim stalno
kako si to prosto objasnio u 4 reda , apsolutno se slazem , eh sad nikad ne reci nikad , ali mogu da ti kazem da u pocetku sam i ja bio tvrdoglav i nisam prihvatao tako lako savete , bio sam uvek nekako skeptican , al eto na kraju saslusam ja lepo , i krenem , naravno nije meni covek reko sve kako treba , nego me je maltene drzao na distanici i na neki nacin terao da citam , ucim , gledam , i eto tako polako polako dodjose prvi rezultati, da ne pricam o zdravlju koje se popravilo na bolje , izgled i tako dalje , tako dalje