Novembar 07, 2024, 12:22:55 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.343 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: DIJAN SLIKE - 2006  (Pročitano 39367 puta)

Van mreže Gjoroski

• Heavyweight Member
Odg: DIJAN SLIKE - 2006
« Odgovor #105 poslato: Maj 04, 2007, 04:28:39 posle podne »
Pretpostavljam da su razlozi Mirkova poraza nedovoljna psihička pripremljenost. Mislim da je ušao previše samouvjeren u meč, ka lako ćemo i da ga je to koštalo. A i mediji i cila UFC organizacija  ga je smatrala apsolutnim favoritom ka da je borbu dobija unaprid. Kad on uđe u meč apsolutno spreman u svakom pogledu tada ga je teško dobiti.

Potpis!

Dakle, ako je PROFESIONALAC, u sto ne sumnjam, onda jedini razlog za poraz bi bio da je protivnik iskoristio prliku, bio bolji i pobedio.
Ne postoji nijedan drugi razlog za poraz, kada su profesionalci u pitanju. Jer je neprofesionalno da kazes da si POTCENIO PROTIVNIKA, koji je stigao dotle da te predizvika. Ako nisi spreman, na bilo koji nacin, onda je najbolje ne izlaziti. Imas medicinski razlog i odlozis mec. Bolje nego da IZGUBIS. Jer popraz se broji, a bolest i psihicki problem, je nesto preko cega se moze preci, ako u narednom mecu deklasiras protivnika.
Jer ako u narednom mecu pobedis, onda je rezultat jedan:jedan.

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #106 poslato: Maj 04, 2007, 04:40:05 posle podne »
Da, ali isto tako u sportu je sportski bit gubitnik, jer kad bi svi borci razmisljali kao sto ti razmisljaš onda mečeva skoro ne bi niti bilo, uvijek je netko superioran ili malo "nepripremljen"
Odgadjalo bi se na veliko, a kad stoji organizacija od silnih milijuna $$ onda ne možeš baš da odgodiš i "ti" i pajdo...
Ne vidim razlog zašto netko ne bi bio favorit i od njega izgubio? A kako je masu boraca doslo do slave nego na način da su deklasirali šampione, ako već govorimo o borilačkom sportu?

Ljudi koji ulaze u taj ring svijesni su da u svatkom trenutno moze da bude ozbiljno ozljidjen i poražen, a karakteristika šampiona je da se dižu kad je najteže, a isto tako i u drugim sportovima rizik je rizik...vozeći F1 u svakom zavoju je potencijalna opasnost!

A i znaš kako kažu, da jebeš borca koji barem jednom nije dobio po tamburi, dakle da zna što ga čega ako se opusti, podcijeni isl...

I nemojte mi dirat Mirka i dalje je ljudina i legenda!  :P :x :lol: :lol:
« Poslednja izmena: Maj 04, 2007, 04:43:34 posle podne N_E_Z_N_A_L_I_C_A »

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #107 poslato: Maj 04, 2007, 05:19:45 posle podne »
Čovek je zaista odličan borac, da budem precizniji moj omiljeni ali tražite previše opravdanja za njegov gubitak.
Jednostavno svi su podcenili Gonzagu, ali odlično im je odgovorio.Bolji je i to je to.
Ako bude bio revanš možda bude drugačija priča.

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #108 poslato: Maj 04, 2007, 05:23:54 posle podne »
Čovek je zaista odličan borac, da budem precizniji moj omiljeni ali tražite previše opravdanja za njegov gubitak.
Jednostavno svi su podcenili Gonzagu, ali odlično im je odgovorio.Bolji je i to je to.
Ako bude bio revanš možda bude drugačija priča.
Gdje si pročitao da mi tražimo opravdanja? Mi smo svi napisali da je popušio? Gdje si to izvukao pls?

Van mreže Gjoroski

• Heavyweight Member
« Odgovor #109 poslato: Maj 04, 2007, 06:52:39 posle podne »
Niko ti ne dira Mirka, uopste mi i ne treba. Mozes da ga nosis kuci.
Sampionski je da izgubis. Poraz je deo sporta. Ali takodje je sampionski da priznas poraz, jer je protivnik bio bolji. I to.
Sto si se naljutio ko dam smo mi krivi sto je naleteo na nekog ko je bio u trenutku borbe  BOLJI????
JER NIGDE U SPORTU NE POSTOJI TEZA KOJU SI TI NAPISAO "Kad on uđe u meč apsolutno spreman u svakom pogledu tada ga je teško dobiti."
Svako KO BI BIO APSOLUTNO SPREMAN U SVAKOM POGLEDNU GA JE TESKO DOBITI !!! Dakle u tome je poenta sporta, na dan, na sam dan zakazivanja i odrzavanja borbe,  NE KADA DI BIO.
Ja sam na kup Mkaedonije pre koji dan imao problem sa jedan deo od publike koji su me ubedjivali da jedan od takmicara koji je bio drugoplasiran "KADA BI BIO SPREMAN, NIKO GA NE BI POBEDIO" ALi na dan takmicenja, NIJE BIO SPREMAN I IZGUBIO OD SPREMNIJEG.
Neznam samo zasto si se naljutio, bez veze.

Van mreže Corey

• Heavyweight Member
« Odgovor #110 poslato: Maj 04, 2007, 07:42:28 posle podne »
Gdje si pročitao da mi tražimo opravdanja? Mi smo svi napisali da je popušio? Gdje si to izvukao pls?
Zvuči tako u vašim postovima.

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #111 poslato: Maj 04, 2007, 08:29:28 posle podne »
@Gjoroski

Ma nisam se uopce naljutio, krivo je shvaceno, samo sam htio da kažem da je Mirko sam priznao da je dobio što je zaslužio!

@Corey

Molim te da ne donosis zaključke sam iz postova. I imam 23 godine!

Spartak

• Gost
« Odgovor #112 poslato: Maj 04, 2007, 08:30:04 posle podne »
ne mislim da je Mirko podcijenio protivnika,vec je u mec usao bez volje i letargican,sto je i sam izjavio.Mada i nije bio pripremljen na laktove ali to je sporedno.Mislim,kad nekoga uvati letargija ili nevoljnost,brale ti nemozes ni biceps da odradis kako treba!
Ja obicno sparingujem sa drugarima rekreativno i ima par njih koji su krupniji i visociji i sa njima mi je bas ok da radim dobiju po nosu i oni i ja.Ali jednom sam u sparing usao sa momkom koji je oko 173cm i oko 60kg i nisam bio bas od volje jer sam cio dan radio i popodne trenirao.Mali ne da me 3 puta tresnuo po nosu nego  to je smijeh!odmah su mi proradili sinusi.U svakom sportu,u ovom najvise,mentalna pripremljenost igra veliku ulogu,jedna mala greska i BOOM,kraj.Ne mislim da je Gonzaga bolji od Mirka,jer bi to mogli da kazemo onda i za kevina randlemana,jednostavno tu noc je usao motivisan,psihicki pripremljen,nije imao sto da izgubi i imao je nesto sto Mirko te veceri nije imao!STRATEGIJU!

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #113 poslato: Maj 04, 2007, 09:49:13 posle podne »
@Spartak

Da zaboravio sam laktkove, koje su Mirkov Katastrofalan propust, dakle čovjek se uopće nije nadao, nije znao da se brani i nije očekivao i sam je rekao da mu se mutilo kad se digao nakon silnih uadaraca koje je primio  8)

Van mreže Gjoroski

• Heavyweight Member
« Odgovor #114 poslato: Maj 18, 2007, 07:04:13 posle podne »
Gde je DIjan na ovoj temi ????? NISI AKTIVAN.
ALooo, prijatelju, 2007 je a ti imas slike od 2006, posatvi NOVEEEEEEEEEEEEEEE! :))))))))))

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #115 poslato: Maj 18, 2007, 07:24:04 posle podne »
ALooo, prijatelju, 2007 je a ti imas slike od 2006, posatvi NOVEEEEEEEEEEEEEEE! :))))))))))
Ima čovik posla otvara novi dućan :D

Van mreže Gjoroski

• Heavyweight Member
« Odgovor #116 poslato: Maj 18, 2007, 08:43:17 posle podne »
Ma on stalno nesto otvara...Neka slika sva ta otvaranja, eto ti novost :)

Van mreže SMALLbaby

• Minimumweight Member
  • **
« Odgovor #117 poslato: Maj 18, 2007, 09:51:36 posle podne »
hehe,sad sam vidio da sam slike sa prve stranice sve ja slikao :) :)

najjaci mi je bio dorian yates: where are you guys from(na onom britanskom naglasku)
ja:croatia
d.y.: ummm...ive heard croatia has some beautiful beaches
ja: yes we...
d.y.: and nice pussy :D

stvarno svi ovi profiji(a upoznao sam ih veliki broj) su stvarno legende,uopce nisu uobrazeni negu su skroz normalni ljudi  za zajebanciju.

u tome sigurno prednjace Dennis james i Dexter Jackson koji su se brat bratu pola sata pichkarali ciji je mobitel bolji.

govori njemu dennis kako je njegov bolji i da ima pun k vise opcija,kad vidis dextera: u motherfucker(na onom nigerskom naglasku)...check the size of that damn motherfuccka. do you have a permit for that...I say do you have goddamn permit for that(misleci na velicinu mobitela)...
sa njima smo barem sat vremena pricali i zezali.

Van mreže DIJAN JAHJEFENDIC

• VIP
  • Light Heavyweight Member
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #118 poslato: Maj 20, 2007, 01:44:40 posle podne »
Sorry, nije me bilo dva dana, bio sam na putu...
Zbog toga nisam bio AKTIVAN!
Danas kod mene dolazi Mario Jarnecic, trebali bi odraditi trening ledja!
Mozda postavim slike :-)

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #119 poslato: Maj 20, 2007, 01:56:57 posle podne »
@Dijan

Samo daj slike, siguran sam da će da budu odlične kao i do sada.
Najbolji arsenal slika ima Dijan vjerujte mi na riječ! Taj nema koga nije slikao iz svijeta BB! + CRO COP  :P :P :P :P :P :P
« Poslednja izmena: Maj 20, 2007, 03:11:03 posle podne N_E_Z_N_A_L_I_C_A »