Novembar 07, 2024, 01:49:23 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.343 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: DIJAN SLIKE - 2006  (Pročitano 39384 puta)

Van mreže N_E_Z_N_A_L_I_C_A

• Heavyweight Member
  • Krkam kao budala!!! MASS!!!
    • Apartmani "NIKOLA"
Odg: DIJAN SLIKE - 2006
« Odgovor #90 poslato: Februar 28, 2007, 01:23:28 pre podne »
Auuuuuuuuuu DIJANE DIJANE, sad sam ljubomoran, kako ti je to uspilo??? Ja bi dao jako puno da imam sliku sa svojim najdrazim sportasem??? Jao nemas pojma kako bi ja volio sliku sa njim, zavidim ti, samo mi reci kakav je bio i da li je ratoboran kad si ga pitao, idem za nesto tjedan dana u ZG pa cu ic do njegovog Caffea mozda mi se posreci, samo mi kazi da se ne zeznem ili jos bolje imas nekoga tko ga zna? :lol: :lol: 8)

Van mreže DIJAN JAHJEFENDIC

• VIP
  • Light Heavyweight Member
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #91 poslato: Februar 28, 2007, 01:35:17 pre podne »
Auuuuuuuuuu DIJANE DIJANE, sad sam ljubomoran, kako ti je to uspilo??? Ja bi dao jako puno da imam sliku sa svojim najdrazim sportasem??? Jao nemas pojma kako bi ja volio sliku sa njim, zavidim ti, samo mi reci kakav je bio i da li je ratoboran kad si ga pitao, idem za nesto tjedan dana u ZG pa cu ic do njegovog Caffea mozda mi se posreci, samo mi kazi da se ne zeznem ili jos bolje imas nekoga tko ga zna? :lol: :lol: 8)

Poznajemo se duze vrijeme, a imamo jako dobrog zajednickog prijatelja!
Mirkan je velika ljudina, zajebant pravi, sinoc smose tri sata zajebavali...

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #92 poslato: Februar 28, 2007, 01:36:21 pre podne »
@DIJAN JAHJEFENDIC

Oš mi rješit jednu sliku onda ?  :lol: :lol: 8) Kad budeš iša u ZG sljedeći put ja idem samo zbog jedne slike? Ne zezam, napravit ću jumbo plakat sa Mirkom  8)

• VIP
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #93 poslato: Februar 28, 2007, 01:45:01 pre podne »
@DIJAN JAHJEFENDIC

Oš mi rješit jednu sliku onda ?  :lol: :lol: 8) Kad budeš iša u ZG sljedeći put ja idem samo zbog jedne slike? Ne zezam, napravit ću jumbo plakat sa Mirkom  8)

Rijesit cemo nesto! Tesko ces ga  naci u kaficu, izbjegava dolaziti bas iz tih razloga sto ga ljudi stalno napadaju, nedaju mu mira, svi nesto traze...

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #94 poslato: Februar 28, 2007, 01:46:28 pre podne »
Odlicno, ti kad budes imao namjeru da ides za ZG samo mi javi, ja ionako imam gore masu ekipe a sad mi najbolji prijatelj igra kosarku tako da cu cesto ic gore, eto ako uspije bit cu ti puno zahvalan jer stvarno cijenim Mirka, cak mi kazu nekad da licimo  :lol: :lol: :lol:
A ja cu samo trazit 5 sekunda njegovog vremena i nista vise !!!

Pozdrav  :D

• VIP
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #95 poslato: Februar 28, 2007, 01:48:37 pre podne »
Odlicno, ti kad budes imao namjeru da ides za ZG samo mi javi, ja ionako imam gore masu ekipe a sad mi najbolji prijatelj igra kosarku tako da cu cesto ic gore, eto ako uspije bit cu ti puno zahvalan jer stvarno cijenim Mirka, cak mi kazu nekad da licimo  :lol: :lol: :lol:
A ja cu samo trazit 5 sekunda njegovog vremena i nista vise !!!

Pozdrav  :D

Cujemo se, a vrijeme bi bilo i da se vidimo?

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #96 poslato: Februar 28, 2007, 01:50:30 pre podne »
@DIJAN JAHJEFENDIC

Uffff Imao gripu 9 dana, ubediralo me skroz mislio sam da cu se otopit  :lol: :lol: , onda sad ispiti i nije bas najbolje proslo, sad moram na otok da nesto obavim, osim ako nisi do petka slobodan da idemo na caj ili kavu??? Ako si u ST i slobodan imam tvoj broj pa cu ti se javit !!! Samo mi odgovori...

Van mreže MR.BIG

• Admin
  • Super-heavyweight Member
  • BB Klub MR.BIG Kula
Re: DIJAN SLIKE - 2006
« Odgovor #97 poslato: Februar 28, 2007, 02:06:19 pre podne »
Mogu li i ja na slikanje, ha?
"No man has the right to be an amateur in the matter of physical training. It is a shame for a man to grow old without seeing the beauty and strength of which his body is capable." - Socrates

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #98 poslato: Februar 28, 2007, 02:08:04 pre podne »
Prvi sam pitao :D

• VIP
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #99 poslato: Februar 28, 2007, 10:19:37 pre podne »
@DIJAN JAHJEFENDIC

Uffff Imao gripu 9 dana, ubediralo me skroz mislio sam da cu se otopit  :lol: :lol: , onda sad ispiti i nije bas najbolje proslo, sad moram na otok da nesto obavim, osim ako nisi do petka slobodan da idemo na caj ili kavu??? Ako si u ST i slobodan imam tvoj broj pa cu ti se javit !!! Samo mi odgovori...

Samo se Ti javi...

• VIP
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #100 poslato: Februar 28, 2007, 10:20:37 pre podne »

>Biggy brate, tvoje je da dodjes sve ostalo je na meni!

• VIP
  • Osobni Fitness Trener
« Odgovor #101 poslato: Maj 02, 2007, 06:31:07 posle podne »

Sta kazes na ovu zadnju borbu?
Nije bio ni malo ugodan prizor!

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #102 poslato: Maj 03, 2007, 12:43:25 posle podne »
Nije bio divan prizor, dapače skoro mi je srce iskočilo meni i starom koji smo ogromni fanovi Mirka, Mirko je uša pasivno i dobio po tamburi po zasluzi, a i sam je isto priznao, nadam se da ce se vratit bolji, brzi i jači, te naravno "ludji" i nabrijan samo kako on zna, Mirko je ljudina i kad gubi, to je pokazao vise puta a ne samo kad je slavlje, to su pravi sportaši, dakle i dalje je Mirko moj naj naj sportaš !!!  :P :P

Van mreže Dalibor

• Lightweight Member
    • www.myspace.com/daliborzulejhic
« Odgovor #103 poslato: Maj 04, 2007, 12:26:02 pre podne »
Pretpostavljam da su razlozi Mirkova poraza nedovoljna psihička pripremljenost. Mislim da je ušao previše samouvjeren u meč, ka lako ćemo i da ga je to koštalo. A i mediji i cila UFC organizacija  ga je smatrala apsolutnim favoritom ka da je borbu dobija unaprid. Kad on uđe u meč apsolutno spreman u svakom pogledu tada ga je teško dobiti.

• Heavyweight Member
    • Apartmani "NIKOLA"
« Odgovor #104 poslato: Maj 04, 2007, 12:57:09 pre podne »
Pretpostavljam da su razlozi Mirkova poraza nedovoljna psihička pripremljenost. Mislim da je ušao previše samouvjeren u meč, ka lako ćemo i da ga je to koštalo. A i mediji i cila UFC organizacija  ga je smatrala apsolutnim favoritom ka da je borbu dobija unaprid. Kad on uđe u meč apsolutno spreman u svakom pogledu tada ga je teško dobiti.

Potpis!