Pises mnogo , sto je ocigledno da imas i mnogo slobodnog vrmena, posto pises, pises pises i na kraju nista ne napises
To sto si napisao u vezi sa hranom - to NEMA NIKAKVOG smisla. To sto ti MISLIS da jedes kako treba to ne znaci nista. Stara poslovica glasi, jedno je misliti, a drugo s**a. Dakle, ti moras da znas TACNO unos makrosa zasnovanon na tvom BMR ( polazna tacka) a ti sistemi, rokeri s Moravu, jedem malo, skidam salo, pa merim sta mi ostalo - to je losa opcija
Elem...ishrana mora biti SREDJENA kako treba, ane to jedem meso, koje nije peceno na ulju..
ovo sto se tice maratona i odnosa kilo pirinca i klilo mesa...bah...uzaludno je i komentarisati - veruj mi
sto ce tice gospodina Stevana
, i njegovih opseracija. Ti nisi rauzmeo gospidna stevana vec si samo procitao ono sto ti prija usima
gospidin stevan ti NIJE napisao da tebi treba sitmlans da ti pojaca preformanse jer kombinacija koju si naveo E/C/A je UBOJIT kombo koji zaista vrhunski pobljsava prefmanse, ali....
da ti slikovito opisem.....
imas ferguoson traktor. stari, jedva brekce, tesko, na muku. I onda dodje komsija i donese kerozin (avinosko gorivo), i ti sibnes u rezervoar.
I onda BUMMMMMMMM...ferdzo zaore pola jutra na zadnjim tockovima, vatra seva na auspuh, potris oko 3 litra kerozina i......
...TRAS.....eksplozija....pukla radilica, otkacila se klipnjaca, razbila blok, ventili izbili iz glave motora, propisao ulje na sve dihtunge...
zasto....?
pa jbg, ferdzo nije bio za to. to gorivo je za avione jer da niej, onda bi ga i drugi sipali i umesto za tri dana, orali jedan itd itd itd itd.
nadam se da si shvatio u ovoj situacji ko je ferdzo , a ko avionsko gorivo (bez uvreda, samo sam pokusao slikovito da ti opsiem)
o mogucim zdrastvenim posledicama, uoptrebe tog komboa, u tvom stadijumu ili cak da ti pokusam pribilziti koliko je vrlo vrlo dobro utrenijrah sporsita, umrolo na terenu bas zbog tih kobmacija, mislim da bi bilo iluzorno....