Efedrin na pocetku uzimanja ima velika stimulativna dejstva na organizam,dok se kasnije ta svojstva smanjuju,a lipotropna dejstva povecavaju...
Ne znam da li je radio ali ga nisam ostetio... Dok sam vecje doze osetio kao olakshanje u mishicjima i zglobovima u toku cardia...
Mene nije radio efrdrin tj. jeste tek na 100 mg kad uzmem iz jedne doze,ali ovako sa po 3 doze po 25mg neosetim nista
Znam sto se tice toga si u prvu,jer posle treninga kad me pusti dejstvo osecam se ko posran.Mada ja nikad nisam pio efedrin sa aspirinom vec samo sa kofeinom zato sto sam alergican na penicilin
Citat: mr.perfect Maj 30, 2007, 01:37:00 posle podneMene nije radio efrdrin tj. jeste tek na 100 mg kad uzmem iz jedne doze,ali ovako sa po 3 doze po 25mg neosetim nistaOpet nije radio!!!A kako znas da radi? Je li kad te nesto rasturi onda znas da radi?Ako je to u pitanju onda to neznaci da radi nego znaci da si pretjerao.
Citat: mr.perfect Maj 30, 2007, 11:26:17 posle podneZnam sto se tice toga si u prvu,jer posle treninga kad me pusti dejstvo osecam se ko posran.Mada ja nikad nisam pio efedrin sa aspirinom vec samo sa kofeinom zato sto sam alergican na penicilin Kakve veze ima aspirin sa penicilinom???Ma nemam pojma kad su mi radili testove nasta sam alergican rekli su mi da nesmem da pijem penicilin,likocin,alfacet,medju njima spada i aspirin?
Citat: sele137 Maj 30, 2007, 10:04:43 posle podneCitat: mr.perfect Maj 30, 2007, 01:37:00 posle podneMene nije radio efrdrin tj. jeste tek na 100 mg kad uzmem iz jedne doze,ali ovako sa po 3 doze po 25mg neosetim nistaOpet nije radio!!!A kako znas da radi? Je li kad te nesto rasturi onda znas da radi?Ako je to u pitanju onda to neznaci da radi nego znaci da si pretjerao...hahha..brate...maybe IV push??....hahhaaha