verovao ili ne 9 godine sam radio u brzoj posti nazovi 'Sverceri" su na svaki ultimate imali zalepljenu deklaraciju na srpskom jeziku cak znam ljude koji su drzali tj i dalje drze radnje lepili su na SCITEC crveni po mom misljenju najgori protein skidali crvenu deklaraciju na poljskom i lepili pan sportovu
a vidi
ovo su opasne stvar, koje spadaju pod OPASNO krivicno delo druze
Jer ti FALSIRAS (ne ti, nego kazem kako stvari stoje), deklaraciju/ potvrdu sa kojom jedna eminenetna ustanova, a u ovom slucaju MIn Zdrav Rep Srbije je izdalo potvrdu, sa tacnim brojem UPISA u registar da je prozivd analizran, odobren i sve ostalo sto je potrebno da bi se dobila dozvola za legalan uvoz.
Meni je jasno da mogu da se se dese takve stvari sa fake USA prozivodima jer i znam da USA zabole kita sta se radi,a oni su svjejdno skoro pa svi prebacili delatnosti u Evropu tj postojece firme u EU usluzno pune za mnoge brendove iz USA (ja kada bi smeo da kazem za koje THE usluzno radi packung, verovatno bi mnogima srusio snove
) ali stvar je toga, da ce to svakako i uskoro ljudima biti jasno i poznato. Te fireme to u stvari i ne kriju, samo sto mi kao nebeski naord nemamo potrebu ni da citamo niti bilo sta drugo- jer sve zznamo po predanju
Ali back on tema,
ovo je svakako vrlo ozbiljna stvar koju si rekao- veruj mi......