Ne razumem kakvo kopiranje? Mislis na kopiranje po danima? Lakse mi bilo da ispravim nego da kucam ponovo slicno ako na to mislis
Sto se tice treninga, vec sam napomenuo da sam pocetnik. Trenutno idem 3x nedeljno u teretanu, uto, sub, ned + cetvrtkom termin fudbala. U planu je, posto uskoro necu imati pravo na ovaj termin fudbala jer to igram u firmi u kojoj sam jos malo, da radim 4x teretanu. Takodje planiram da radim uto, cet, sub, ned. Razlog zasto radim sub, ned a samo 2 radna dana je posao i to sto nemam bas mnogo vremena a ni energije da radim cesce radnim danima.
Da li zbog toga treba da pomeram ishranu mozda? Tj da mi ne bude punjenje vikendom jer tada idem u teretanu ili tako nesto???
Za sada se fokusiram da odradim pravilno vezbe, glavni pokretac mog polaska u teretanu nije bio visak masnih naslaga, iako ga ima dosta, niti manjak misica. Glavni pokretac je pre svega bol u predelu ledja, tj lopatice, ramena i sl. sve od kancelarijskog posla, tj 8 sati sedenja za racunarom. Sada je vec situacija dosta bolja sto se toga tice i tu sam prezadovoljan.
Neki generalni plan, kada krenem 4x nedeljno u teretanu je da radim
1. Noge
2. Grudi/biceps
3. Ledja/triceps
4. Rame/trbusnjaci
Kardio treninge nisam radio jos, mada sam ih u zivotu uradio milion, posto sam trenirao fubal i umeo cesto da trcim i po 10tak km svaki dan.
Mada, ajde da kazemo da je taj fudbal cetvrtkom kardio trening.
Sada s obzirom na cilj gubljenja sala, ne znam da li je pametnije da uvrstim kardio? HIIT ili dugo sporo smaranje? Ranije sam radio HIIT na sobnom biciklu a da nisam ni znao za njega. Jednostavno mi se ucinilo dobro da radim nesto iz sve snage pola minuta pa da minut odmaram i bilo je odlicno. Osecaj drhtanja nogu na kraju je fenomenalan
Preterah sa duzinom posta, ali imam 1001 nedoumicu. Izvinjavam se.