Evo me na 10-om danu rotacije,odnosno trećem danu na 0 UH.Moram reći da je Peđin sistem fantastičan
Ima promena,struk je otišao malo dole što primetim po pantalonama,a inače najviše primetim promene na rukama u vidu bolje separacije.
Pre podne na prazan stomak ide trčanje 30min kada sam na nulama,40 min HIIT kada sam na 100g UH,a popodne od 18h ide trening sa tegovima.Bez obzira na to koji mi je dan u pitanju,nemam nikakvih problema sa energijom.Juče sam npr odradio lep trening za qvadove (čučanj,leg press i extenzija)sa sve otkazima u pojedinim serijama,s tim da posle nisam mogao da idem niz stepenice,a danas ću da cepam gluteus, zadnju ložu,listove,uz obavezni kardio trening svako jutro.Moram da pohvalim Black Ops sagorevač,koji žestoko pogura na jutarnjem kardio treningu,da imam problem da se ograničim na lagani tempo i na samo 30min…
BCAA cepam u solidnim količinama,pre i posle kardia (po 10g),a takođe pre i posle treninga (po 15g).Glutamin sam povećao na 15g u sklopu PWM,kao I 15g pred spavanje…
Jedno pitanje...držim dnevni unos zdravih masti (lešnici,hladno ceđeno maslinovo ulje,Omega 3 kapsule) na oko 0,4-0,5g/kg.Da li je to ok ili nešto da promenim?