Počeo sa rotacijama po sistemu Generala Pekija i danas sam u četvrtom danu...
Prva tri dana sam bio na 40g UH i to samo onih u obliku dexa unetih neposredno posle treninga u sklopu proteinskog šejka,a radio se jutarnji kardio i popodnevni trening sa tegovima,sve striktno sa prethodnim planom ishrane…u gram i minut ga pratim.
Prvi dan kada sam prestao da unosim UH kao ranije na masi,osećao sam se kao skuvan qrac posle treninga,kao da mi je organizam na rezervi.Naredni drugi dan na redukciji UH,mi je pao najteži trening u nedelji I to trening za noge,pre koga sam bio skeptičan da li ću ga uopšte izgurati,jer sam se isto šugavo osećao.U jednom momentu sam video da mi snaga ne pada I osećaj nelagodnosti je prošao,počeo sam da se osećam potpuno normalno,kao da se organizam privikao da počne da troši masti kao izvor energije.
Treći dan na 0 UH sam se isto dobro osećao,a danas na četvrtom danu sam razvalio I jutarnji HIIT kardio od 35min,nemam pad energije,odlično se osećam I danas I sutra polako pojačavam UH na oko 130g,s tim što ću 80g uneti u dva obroka pre popodnevnog treninga sa tegovima,a ostatak kao dex u proteinskom šejku neposredno nakon treninga.
Korigovao sam doze BCAA na po 10g pre I posle jutarnjeg kardia I po 15g pre I posle popodnevnog treninga sa tegovima.
Glutamin sam takođe povećao na 15g u šejku posle treninga I 10g pred spavanje…
Svaki dan vodim u excel tabeli dnevnik šta sam sve pojeo i u kom obroku,tako da u svakom momentu mogu da uradim analizu prethodne ishrane I eventualno korigujem neke naredne obroke,ako vidim da fali povrća ili zdravih masti.
Ovo za sada dobro ide,uzeo sam telesne mere na početku I pratiću promene na nedeljnom nivou.