Imam trenutno 94 kg,visok sam 1,83.Nisam ono debeo ali imam viska masti uglavnom na stomaku,licu i zadnjici/butinama.Ne tezim ka tome da izgledam profi sa misicima,vec tezim ka simetriji tela+masi.Nisam nesto bio clan ful ishrane i ako treniram dugo huh
.Razlog tome je novac kao sto tvrdim da je i kod vecina drugih.Ja cu sada ovde napisati po mome neku ishranu pa bi bilo lepo da je korigujemo maximalno za zeljene rezultate.
4:40 ovsene+whey(da ne bi pitali zasto ovako rano,razlog tome je sto kada sam u prvoj smeni tad ustajem za posao koji pocinje od 6-14)
9h belo meso(200-350g) u lepinji/tunjevina/3 jaja+jogurt
14:30 (ne mogu ranije nikako) Mogao bi opet neko meso 200+g ili jaja + 100g(otp) pirinca
17h trening
18h whey posle treninga odma
18:30 meso200+/jaja6,7+/oslic ?
20/21:00 Nemam pojima ovde sta bi mogao,neki nemasni sir ?
-uglavnom uz svaki obrok neka salata kupus,krastavac,paradajz itd
-Kao sto vidite nemam masti,ovde mi treba bas pomoc kad,sta i koliko da ubacim ?
-Inace naravno hleb izbacujem,sokove i sve slatko i masno(ff)
-Svakog meseca mogu da priustim whey protein koji i sada pijem vec mesecima.
-kardio ne radim iz 2 razloga,radim 8 sati(fizicki posao) dnevno + teretana nije da nemam vremena ali nemam snage.A drugi je razlog zasto
trenutno ne radim je taj sto mi je gornji deo tela(bez stomaka i kukova ) u dobrom polozaju,pa ne bi voleo da to izgubim.
Trenutna ishrana mi je veliko dno uglavnom,pa necu trositi ni vase ni moje vreme na njoj.
To je uglavnom to,verovatno sam nesto preskocio ali napisacu i ispraviti kada cujeme vase odgovore.Pozz