Zanima me ima li neko na forumu problem sa hiperhirozom? Za one koji ne znaju sta je, u pitanju je prekomerno znojanje u nenormalnim kolicinama. Imam ovaj problem od kada znam za sebe, i cak u stanju mirovanja mi pazuh uvek bude natopljen. Svodi se na to da telo "lazno" signalizira da treba da se hladi, i zato ispusta znoj (uglavnom nekada samo vodu) kako bi se vratilo u normalu. U teretani budem mokar posle treninga kao da sam bio pod tusem. Utice mi isto jako i na socijalni zivot jer stalno razmisljam da li sam oznojan. Razmisljao sam o operaciji u kamenici koja se zove valjda ETC ali u dosta slucajeva dodje do komenzativnog znojanja sto znaci da moze da predje na donji deo tela, pa sam nesiguran. Ima li neko problem kao ja? Da li ste nasli neko privremeno resenje?
Pa svakako bi pre bilo cega i bilo kakve "reakcije" trebalo da porazgoaras a nekim lekarom u vezi tvog problema i da li je problem "zreo" za hirurigiju ili ne, i ako jeste kako, kada itd..
malo je cudno da kazes da si TI SAM razmisljao o operaciji, o kojoj si citao na internetu, sto ne mora nuzno da znaci da bi trebi rpoblem u opste bio resen, posto i ovo govorim iz nekog iskustva iz meni bliskog okruzenja, gde je momak zarad bavljenja sprotom,a ruke mu se znojale stalno uradio taj zahtva.
bio je naravno uspesan, ali ovde govorimo o znojanju DLANOVA, dok je kod tebe problem ,ociglendo mnogo vecih razmera