jesu vala ta tri ukusa extra , meni je i izolat od cokolade kada se setim bio isto jako dobar.... The pravi bas prirodnije ukuse... keks im je najbolji od svih brendova, baunti mi nije legao nesto priznajem, a speculas kazein je stvarno bio prejebeno dobar... sada se preslo na yamamoto , vise se ne jure egzoticni ukusi , ali taj osecaj da si se sa glucobolom i neutralom , a probao sam i sa vanilom, opskrbio posle trendze i ostao lagan kao da si vodu popio, to je nezamenljivo... vanila isto sa ovasom ko voli... nema dalje.... niko nema vise ni kod nas izolate koji mogu tome da pariraju, bio je dobar amix isto ali toga nema vise... Pedja je odlican posao odradio sto ih je oveo ovamo , kapa dole...
Pa da. Ja sad imam speculaas casein, pre toga imala lesnik... Yamamoto jos nisam probala, iskreno mislim da mi Amino Whey Hydro odlicno radi posao kao suplement, ja nemam nikakvih probavnih smetnji niti sam intolerantna na laktozu. THE nutrition takodje ima jako nizak postotak masti i UH, te je ako se gleda sastav nesto najblize izolatu od svih whey proteina na trzistu. Skoro sam nesto vrtela po netu informativno, zanima me s' vremena na vreme da proverim sta se pojavilo, na sta lici makar po strukturnom sastavu, i naidjem na 6pak nutrition izolat... Sad, ne bih nikome da pravim antireklamu, ali THE Amino Whey Hydro ima SAMO 1.5 gr proteina manje na kolicinu od 30 gr, dok su UH i masti skoro identicne. A 6pak nutrition je IZOLAT. To kad vidis samo po sebi govori da treba da se manes takvog izolata i kupis THE nutrition.
Pritom, evo do dana danasnjeg, nakon nekoliko godina konstantnog koriscenja THE nutrition whey proteina, nikada, ali nikada nisam imala nikakvih stomacnih tegoba ni od jednog ukusa, niti mi je ijedan od njih u ukusima ostavljao onaj cudan, vestacki, gorak aftertaste koji hoce da se desi od suvise intenzivnih aroma ili od preterane kolicine aspartama u nekim koncentratima. Zaista THE nutrition ima najprirodnije ukuse i najnenametljivije. Ja bas ne mogu kad je aroma u proteinu toliko vestacki jaka da bude neka odvratna bomba preslatkog ukusa i preintenzivnog mirisa na vestacki kakao i sl...
E da, pre nekih 7, 8 god mi je drug bio doneo Nutrex-ovu vanilu, i kao prvi gutljaj wooow, kremasto, jako, punog ukusa... I onda brate kako ga dalje pijes krece pakao hahahah... kao da si uzeo prah sirovinu za vanila puding i npr sipao u casu od 2 dcl kolicinu za 5 litara pudinga.