Pa da brendiram i suprugu 🤣😁 Kaže da su odlične. Još samo na trening da se vrati. A ne znam kako ide sad to posle trudnoće 🤔
Citat: ultradisaster Januar 11, 2019, 04:02:24 posle podnePa da brendiram i suprugu 🤣😁 Kaže da su odlične. Još samo na trening da se vrati. A ne znam kako ide sad to posle trudnoće 🤔svaka cast..ovo zasluzuje jos jeda poklon te mi javi molim te kada porucis da im u skladistu kazem ja
Citat: Pedja_Petrovic Januar 11, 2019, 04:52:28 posle podneCitat: ultradisaster Januar 11, 2019, 04:02:24 posle podnePa da brendiram i suprugu 🤣😁 Kaže da su odlične. Još samo na trening da se vrati. A ne znam kako ide sad to posle trudnoće 🤔svaka cast..ovo zasluzuje jos jeda poklon te mi javi molim te kada porucis da im u skladistu kazem jaHvala Pedja. Danas sam narucio bas jedan poveci paket Ali pocetkom februara klasika ja pravim opet porudzbinu
Ovaj L karnitin od The Nutrition-a je Acetyl? Koja je najbolja dnevna doza i kada uzimati? Pise 2 kapsule? Da li je dovoljno 1600mg acetyl-a ili neka veca doza za neki korektni učinak?
Aha, ekstra kako najbolje da rasporedim doze u toku dana. Kapiram da je 3g 4 kapsule?