Posle godinu, dve aktivnog treniranja (uz blage prekide, ono na dve nedelje zbig posla) resio malo da uozbiljim pricu. Pogotovo oko skidanja sala oko stomaka (samo ga tu i imam). Potreban mi je savet, sta jesti ujutru i sta kada si gladan danima kada se ne trenira. Napisacu vam plasticno kako izgleda moj dan kada treniram, bez ulepsavanja. Uz vikend cirku piva
Budjenje u 6h
Kafa od 7h
Obrok 1 - Dorucak u 10h - Uglavnom Belo meso sa rostilja i lepinja, ponekad uzmem burek (smejcete se ali je istina :-) )
Ponekad popijem jos jednu kafu do 15h
Obrok 2 - Rucak oko 15:30h, obrok pre treninga. Tu jedem sta bude kuci za rucak. Znaci varijante, musaka, pilav, pasulj, krompir i meso, sarma.. I beli hleb. Posle toga od odmorim.
Trening oko 18h - Popijem pre toga kafu sat vremena i max 5gr kreatina pola sata pre treninga.
Trening traje do 19:15h, odmah zatim merica proteina, dex 25gr i kreatin 5gr.
Obrok 3 - vecera oko 20:15. Konzerva tunjevine( to mi je obavezno posle svakog treninga), 3 kuvana jajeta (uglavnim) i neko meso recimo (nekada i virsle - ima masti al ima i proteina :-) ). Uz to nekada jedem palentu, pirinac, BELI HLEB (pravim gresku znam)
Obrok 4 - najkasnije oko 23h - dva belanceta, malo jogurta ili kriska sira.
Spavanje
Budite blagonakloni.
Da dodam da imam 180cm i variram od 81 do 85kg maksimum. Sala skoro pa iskljucivo imam na stomaku i to donjem delu.