Avion leti na liniji za Melbourne, neka plavusa iz "turisticke klase" predje u "prvu klasu" i sedne na sediste. U jednom trenutku opazi je stjuardesa i zamoli je da joj pokaze kartu. Kad je pogleda, kaze plavusi da je karta za "turisticku klasu" i da se mora premestiti.
Plavusa joj odgovori: Ja sam plavusa, ja sam lepa, ja letim u Melbourne i tu cu da sedim.
Stjuardesa se okrene i ode u pilotsku kabinu i kaze im: Jedna nedokazana plavusa sedi u "prvoj klasi" i nece da se vrati u "turisticku klasu".
Ko-pilot ode do plavuse i pokusa je nagovoriti da se vrati u "turisticku klasu" za koju ima i kartu. Ali plavusa i njemu odgovori: Ja sam plavusa, ja sam lepa, ja letim u Melbourne i tu cu da sedim.
Sav crven u licu od ljutnje ko-pilot se vrati u kabinu i kaze kapetanu aviona da nema smisla s plavusom razgovarati i da je najbolje da je predaju policiji u Melbourneu.
Na to kapetan odgovori: Ona je plavusa i ja cu s njom rešiti problem. Moja verenica je plavusa i ja govorim jezik plavusa.
Ode plavusi i sapne joj nesto u uho.
Plavusa pocrveni, digne se i promrsi: "Oh, oprostite, toga se nisam setila" i ode u "turisticku klasu"
Stjuardesa i ko-pilot bili su zapanjeni reakcijom plavuse i pitaju kapetana sta je sapnuo na uvo.
"Rekao sam joj da "Prva klasa" ne leti u Melbourne!"
MUZ: Zeno, ajmo se igrati big brader-a!
ZENA: Joj, ne danas, imam prati, peglati, cistiti...
sledeceg dana...
MUZ: Zeno, ajmo se igrati big bradera!
ZENA: Joj, ne danas, idem kod frizera, pedikira....
sledeceg dana...
ZENA: Joj, ne danas, idem na roditeljski....
sledeceg dana...
ZENA: Joj, ne danas, moram kuvati.....
sledeceg dana...
ZENA: AJMO!
MUZ: ZENO, GOVORI TI BIG BRADER. IMAS 3 MINUTE DA NAPUSTIS KUCU.