Koliko vidim THE je pedjin proizvod a Ogistra nema prodavnicu u Bg-u.
Upravo sam nasao Labradu 500g pa cu najverovatnije to uzeti.
@Veliki89. Ovsene sam na preporuku forumasa izbacio iz upotrebe iako ih volim, ali sta da se radi. Ja sam ih jeo ujutru i uvece posle treninga po 130g grama. Potopim ih u vodi i posle 5min ocedim i klopam.
cao
evo i da se javim
NIJE THE, Pedjin prozivod vec firme THE NUTRITION koja je kod nas 10 god
- kao sto su sti momci objansili, kretin je KREATIN, i ne moze da bude nista do kreatin, pa sve da ga i milion puta prebacis is kutije u drugu, opet dobijes monohidrat. Postojale su pre razlike u krupnoci GRANULATA (tipa UNIEVERSAL), ALI I POSTO je nekada 500 gr kreatina kostalo oko 100 maraka ili dolara, tada i nije mnogo vodjeno racuna o tome, a i nije bilo mnogo internet ratnika koji su utvrdjivali cinjenice, citajuci 3 clanka a da u gym nikada nisu ni usli, ali globalizacjom trizista jednostavno je logikom doslo do toga da je kupaca sve vise, i da ih treba animirati na neki nacin, a gde ces bolje od marketinskih fora. Pa dako se pristpipilo uzimanju sitnijeg granulata koji je nazvan MICRONIZED, pa kada je to 'izdudvano" onda je doslo na red HPLC tehnlogy ( u punom sjaju
), pa kada je to , onda cu krenuli sa krea novih generacija bla bla bla
i ono najvaznije, a sto ti treba reci - kreatin SOLO, kao da bacas sol u more. Kuca kada se zida, zida se sa CIGLAMA a ne sa malterom. Ovaj sport se zove body building (izzgradnja tela), Telo gradimo sa GRADIVNIM MATERIJAMA, a kreatin to nije.........