Sad nesto gledam moj novi jelovnik i rekao bih da ima malo UH. Sta vi mislite? Trenutno imam 90kg i po ovome unesem nekih 200+UH. Da nije to malo ili da krenem sa ovim pa da povecavam na dve nedelje ako stagniram?
Imas 300gr rize, to je oko 240gr UH, nije uopste puno.
Mislim da se nismo razumeli. Imam 250gr int.pirinca i to mu dodje nekih 200gr UH. No nema veze, ne bih da davim vise. Idem ovako nekih 2-3 nedelje pa cu videti sta i kako. Da li treba da povecavam ili sta.
Da nema neka tema sto se tice akcija za namirnice ili koliki nam je mesecni trosak za namirnice?
Mene izadje oko 12.000rsd (bez whey-a) pa ne bi bilo lose ako bih mogao negde da ustedim.
Ja imam isti problem sa ovsenim+whey, znaci nesto neverovatno... Ali mi je opcija u 06h to ili nista, tako da trpim. A trpe i drugi
Dodao bih samo po meni premalo sna, tj odmora. 5, 6 sati tu i tamo... Ipak ustajes mnogo rano.
Pa trpeo sam i ja dugo, ali vise necu. Nije zdravo da zadrzavas to u sebi, a ako ispustim gas onda evakuacija u firmi.
Sto se tice sna tu nista ne mogu. Moram da ispunim kvotu za obroke, a putujem za Beograd tako da moram da ustanem rano i spremim-pojedem klopu.