Pozdrav
Bullet, formerly known as
gmajnaboys,
odlican izgled, ako si ovo gore zaista ti... a nesto me zbunjuju tvoji postovi
u temi koju si otvorio u
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,3157.0.htmlpod nazivom "zanima me vas prijedlog viježbi!" dana 28 decembra, 2006 pitas sledece:
Alo ljudi.Ja inače vježbam oko 3 mjeseca i vec ima nekih rezultata.Zanimam me dal bi mi mi mogli dati neke prijedloge za vježbanje,pa i za ishranu.Inace imam 16 god. 170 cm sam visok i imam 72 kg.pa evo ak mi oce neko pomoci onde nek javi!!!!zelio bih da rezultati mog vjezbanja budu sto bolji!!!!
sad nije to nista cudno, cak pohvalno - pitas jer hoces da naucis ko sto si sam rekao da bi dobio sto bolje rezultate. Obratite paznju na boldovan (podebljan) deo texta.
Sad ono sto mi je cudno, u drugoj temi, gde si vec promenio nick i avatar a koja se nalazi na
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,3336.0.html pod nazivom "Slike Bullet" otvorena dana 22 Januara 2007: kazes sledece:
Ma evo težina je 75 kg.
Visina:175 cm
razlika nekih 20 -tak dana i ti vec porastao 5 centima ? Decko ne znam sta da ti kazem, pred tobom je svetla buducnost... :lol:
Ma evo kolko vidim da svi stavljate slike ovde gore pa ću i ja staviti svoje slike gore...
evo mojih rezultata u 6 mjeseca vježbe!!!!
na jednoj temi kazes da vezbas tri meseca, a na drugoj temi kazes da vezbas 6 meseci :?
i ovaj plan vezbi je savrseno odgovarao izgledu sa tvog predhodnog avatara dok si jos bio "gmajnaboys":
evo trenutni opsi mog treninga kad sam kod kuće:::
1. 250 normalnih trbušnjaka u 4 serije i 150 sa dizanjem nogu u 3 serije
2.Vjezbe utezima 200 dizanja sa jednom rukom utegom od 5 kg. 6 serija
3.150 cucnjeva s opterećenjem u 6 serija
4.250 sklekova u 5 serija dakle po jednoj seriji 50 sklekova
5.vjezbe dizanja na prste 200 puta u 5 serije!
i inače forum je bas super.HVALA
ili ovo... jos genijalnije: na temi gde pitas za vezbe si napisao sledece:
e imam pitanje.Kako se zove proteini koje vi koristite i koliko koštaju??
a na drugoj temi gde prezetnujes neki slike, ne znam cije sad, nebitno:
ma evo imam 16 godina a koristio sam mnogo proteina :shock:
sta reci...