iako pola sveta pise po netu kako je tren ace jako dobar za kure u kojima je snaga prioritet
Buraz
pa ako citav svet pise,onda ne vidim razloga cemu mucenje jbg...radis onako kako svet pise
Pogtovo nalozeni klinci na USA forumuma sa po 16-17 god i strasnim imena tipa BIGMOTHER FUCKER itd.
A ja polovinom SLEDECE godine imam drzavno prvenestvo pa ako mi kojim slucajem klikne da hocu da nastupim
Ovo je ono o cemu smo pricali i ovo je ono zbog koga ti NIKO nece dati tj NIKO NORMALAN dati savet, ma samo rokaj iz razloga sto su godine te koje jesu, stabilnost i konctracija leka u plazmi je upitna, a pogtovo kod dobro utrenirane osobe kod koje ce "upijanje" biti max ali isto tako i pokusaj zadrzavanja ....tako da.....
Ono sto je tebi najveci problem je da RAZDOVJIS izgled od onoga sto hoces sa uradis sa tegovima i ta borba u tebi traje vec dugi niz godina- kako vidim, jer ovo si pisao meni i pre 2-3 godine,ali indetncno isto
Znaci...ajde da prvi deo kure i kazem da je ok (mada bez deke lifterska kura je smesna), ali dobro, i onda bi ti ipak da se "iseces" pa bi za kraj kure, koristio metode koji koriste bodi bilderi ( winstril anavar, trennbolon -mada kazes da ne bi, posto sam ja rekao da je bolje da ne ali citav svet pise da je dobar ), te kapiram da bi onda drguar a kraju doslo do ideje cak i o diureticima, izbacaivanju vode jer jbg,moze biti da ces ici i na more u Grcku pa jbg...malo se salim, ali generalno ti moras da razdvojis dve stvari....ili si lifter ili bodi bilder. Retki su ljudi koji se bave sa tim sporotoms a kojims e ti bavis (narvno ne pricam o benchu itd) i da im telo reaguje tako pa da izlgedaju kao grk apolon.
Po meni licno, ti i natural izgleda veoma korketno, a sa elemntarnim stvarima oko ishrane i "osnovne " kure to bi izlgedalo vise nego o.ali jbg..evo..nabedjivanje traje vec dugi niz godina i ti nikako da prelomis
sto se tice interneta i toga sto ti citas
pa npr zamisli da tebi dodje neko sa pricaom da je citao na internetu kako se radi nabacaj i ti gledas i cudom se cudis u to sto on radi, jer naravno ti svoje znanje i rezyltate NISI STEKAO citajuci internet vec su ti preneli treneri i marljivim i zzestkim radom
tako je slucaj i u ovom -mnogo kompleksnijih od balavih motherfucker pisanja po internetu gde nekoliko klinaca, te par budala sa razorenom HPTA i slicno daju savete.Naravno, sve pod nikovima ko zna kakvim
u ostalom
stvar je na tebi da li hoces ili ne...