Pozdrav svima...
Zavrsio bih ove nedelje sa rotacijama, i krenuo Low Carb. Pa samo da cujem misljenja da li je to ok...
Dnevni unos UH bih drzao na 50g, obrok u popodnevnim casovima, da vidim kako ce da mi prija, ako ne da menjamo (mislim na vreme unosa, ne kolicinu).
Proteine ne bih prelazio 1.8/kg to je nekih 150g.
Masti bih popeo malo, isao na cifru oko 100g.
Jedan dan u nedelji, kada ne treniram, najverovatnije nedelja, punjenje 200g UH, iz krompira i pirinca.
Suplementacijju ne bih menjao, u danima treninga, 10g BCAA i Vit C pre i 1.5 merica whey i 10g BCAA posle treninga. Eventualno uvece jos jedna merica ako jedem Ella sir za veceru.
U danima bez treninga, prvi obrok, nakon ustajanja 1.5 merica whey, saka badema.
Omega 3 i Kompleks vitamina u svim danima naravno.
Prvo pitanje za suplementaciju, da li preporucujete jos neki suplement, i koje vreme konzumiranja?
Drugo pitanje vezano za noge, posto su mi slabije, jbg debil, nisam ih radio redovno, od pre dva meseca sam poceo da ne preskacem ali ima tu jos mnogo. Da li je pametno ubaciti jos neki trening za noge sada kada sam na ovakvoj ishrani, ili jednostavno da zavrsim ceo proces i da cekam masu pa da krenem da ih pakujem? Ja licno mislim da ostavim za sada sve kako jeste, jer ne vidim poentu da ih forsiram, a nemam cime da ih "nahranim", ili mozda gresim... Malo sam u nedoumici.
Ovo je stanje od pre juce, jbg nemam bolju sliku a i nema potrebe da se blamiram sa detaljnijim slikama, vidi se dovoljno i ovako...
Hvala svima.