183/98kg
Pozdrav svima,otvorio sam novu temu jer smatram da dosta saveta mogu da dobijem sto se tice rotacija
Vezbam vec vise od 7 godina,da kazem ozbiljno ali se nikad nisam opterecivao ishrane-5,6 dana vodim racuna pa 2 zavrsim u nocnom provodu I tako u krug,hocu da kazem da nikad nisam imao visak sala I masti posto mi je genetika jaca strana (rodjeni brat cepa bureke ne trenira mnogo a vidi mu se 6pack )
Da ne duzim mnogo…
Pre par dana sam zavrsio sam ketom,I to sam radio 10dana 0UH pa jedan dan punjenje (radio sam punjenje po default-u a ne kako sam glikogen nalaze ) ,radio sam to na svoju ruku tako jer sam hteo da promenim nesto,da probam kakva je to keto dijeta…nisam se pridrzavao dijete kako treba ali skinu sam malo sa stomaka,tj skinuo sam svuda,vide mi se misici koji se nisu videli…
Kako sam prestao mislim das am nabukao vodu malo ili sam dobio jo-jo efekat…
Sad sam trenutno na odrzavanju,tj vracanje metabolizma u normalnu da kazem…2.5g P,150-200g UH,50-70g masti…pripremam se za rotaciju koju zelim da krenem za neki dan,idem kuci 10og jula (radim u Dohi) imam dva meseca da pokusam nesto da uradim
Evo mog dnevnom plana ishrane sa suplementacijom:
5.30h-- 80g-100g ovsene,saka badema,30g protein, 1 tableta kofeina,5g keratin
8.00h-8.30h-- kajgana od 7 belanaca,4 zumanaca,avocado,saka badema,mini salata(sarg,krastavac))
11h-12h-- 1-2konz tunjevina komadi,50g belog pirinca,saka badema,velika salata
15h-16h-- 200g pilece belo,50g belog pirinca,saka badema,velika salata
18h-trening –PWM (30g protein,10g bcaa)
Vecera – 200g pilece belo,50g pirinac,100g sir low fat(nesto slicno kao ella),velika salata,saka badema
Od suplentacije imam:
-protein gold standard
-bcaa dymatize
-Kreatin
-L carnitim
-CLA core
-RE-con
-Animal PUMP
-kofein tablet
- Ripper (sagorevac)
-KLENBUTEROL
Za sada pijem samo protein,keratin,bcaa,kofein-ovo ostalo savet kad krenem rotacije sta I kad
Napomena:
-protein pijem 3-4 merice u toku dana
-ako ogladniom napravim neki sejk pre treninga ( jaja,protein,saka badema)
-kao dodatak obrocima dodajem kokosovo ulje,nekad jedem pirinac nekad krompir to su mi glavni izvori UH (I ovsene naravno)
-ako ne veceram kasno onda pre spavanja popijem: 4 belanaca,100ml jogurt,100g grcki jogurt,20g badema,20g kikirki,malo kakao –ovo obrok moze da mi posluzi kao KAZEIN?
Posao mi je takav kakav mi je ustajem u 5h lezem u 22h-23h,najcesce posle vecere,
Ovaj plan ishrane mogu da menjam ali samo sto se tice namirnica,ovako tesko da bih mogao nesto da promenim jer ja provedem 12h na poslu
Moja pitanja su:
-rotaciju hidrata radim sa kojim sistemom ,mislim na dane sa unosom UH
-razlog zbog kojeg mi se duje stomak,tj kao das am popio balon vode
p.s. ako treba nekom kokosovo ulje saljem
Evo slika pa procenite sami:
ne znam kako da ubacim sliku