Momciiiii helpp, izludeću od muke
Ovako 27 i 28 februara sam uradila kako vi to kažete punjenje... pojela sam baš puno rižota, dvopek i pila sam dosta jogurta e sad jbm li ga ne znam dal je to bilo pametno ali meniii se tolikooo pio jogurt i jela sam supu iz kesice i to mi se mnogo jelo.. Joj imala sam vlažne snove o pici, punjenim paprikama, špagetama, pomfirtu sa punooo kečapa ali sam se suzdržala i ova dva dana jela kao u bolnici da sam. Supica, dvopek, rižoto i jogurt i to je.
1 marta sam se vratila na keto, jela sam belo pileće na ulju i povraćala kao luda... Strašno mi je bilo muka ceo dan sam povraćala od mesa, jel to tako i vama bude ili je nešto do mene?
Hvala bogu posle tog jednog dana prošla mi je mučnina ali evo već 9 dan kako držim dijetu sve po ps-u, nema brljanja, sve striktnoo i ni gram nisam smršalaa.. Stoji mi kilaža koju sam imala pre punjenja UH, 75,8 kg, mada ja sam pre punjenja imala 75, 4 kg ali to je to
Šta je ovo, jako sam tužna i izbošću se koliko postajem nestrpljiva, mnogo sam se unervozila.. Najveći mi je strah da ne doživim sudbinu jedne moje drugarice, ona mi je pričala da je ova dijeta takva da nema pauze, kad kreneš ne smeš ni mrvicu UH da uneseš jer se sve stopira i gotovo, blokira se taj proces...
Ona je posle prve trudnoće držala ovu dijetu i smršala 25kg što je nabacila za 3 meseca i posle manje od godinu dana ponovo ostane trudna i jela ko luda, šta god je poželela jer je mislila boli me ima ja to sve da skinem za 3 meseca i ugoji se 35kg i krene na ovu dijetu, skidala 2 kg mesečno ako ne i manje..ona sve krenuće, krenuće al ništa..
Strah me da će to biti i moja sudbina..šta mislite zašto je stalo kod mene