Momciii pomagajteee...
Moja situacija je sledeća, ceo život sam imala 57 do maksimalno 60kg na visinu 171cm međutim u trudnoći sam se ugojila na 106kg jojjj muka mi pripadne sad kad napišem.. Bebu sam rodila u julu 2016 a 14 novembra čim sam završila sa dojenjem počela sam sa keto dijetom. Od 14 novembra do 1 janura sam skinula 16 kg i taj period sam jela isključivo piletinu na maslinovom ulju, punooo ribe, lososa najviše, dnevno sam jela isključivo po tri lista zelene salate i to je..
Prestala sam i kafu da pijem, i da pušim, ne pijem čak ni vitamine jer nisam mogla naći nijedne a da nisu ubacili neko đavo u nju kao što skrob ili šećer, oni na Golom Otoku su živeli kao gospoda u odnosu na mene. Imam kući traku za trčanje pa na njoj trčim ili hodam po 2 sata dnevno ili napolju ako je vreme solidno isto hodam po 2 sata, zadala sam sebi fizičku aktivnost 2 sata dnevno.
E ali od 1 januara počela sam mnogo da brljammm i zbog toga sam se i registrovala ovde jer me jako grize savest i mislim da ništa ne radim ispravno.
Mislim da sam postala alergična na piletinu i ribu jer sam počela da povraćam čim neko spomene piletinu ili kad nanjušim miris ribe, dobila sam nesanicu, neku unezverenost, zbunjenost, smotam se ko sajla, ne mogu usta da otvorim, kao da sam se predozirala sa piletinom.
I od 1 Januara sam se skroz okrenula krmenadlicama
Tamanim kao luda, imam dnevno samo 2 obroka i oba su krmenadle, daviiim se u njima, samo jedan obrok su mi krmenadle sa 3 lista zelene salate a drugi krmenadle bez ičega.
Počela sam čak i da se častim sa Pikovom dalmatinskom prštuom piše da sadrži samo morsku so i meso, na deklaraciji piše 0,0 ugljenih hidrata dal lažu?
Čak ono što me najviše grize savest i zbog čega sam jako jako tužna ali sa vremena na vreme pojedem BARANJSKU KOBASICU piše da ima 1,0 ugljenih hidrata a 0 šećera, e sad jbm li ga al dižeee iz mrtvihhhhhhh
Ja ova dva meseca samo krmenadle jedem i ta tri lista dnevno zelene salate i kad osetim da sam na izmaku snage pojedem list pršute ili malo ove kobasice. Ja sam za ova dva meseca smršala na 77 kg, toliko sam imala pre neka tri dana, 1 januara sam imala 90 okruglo...
Znači iduu kilogrami na dole, maltene istim tempom kao sa piletinom i ribom, jer sam od 14 novembra do 1 januara sa tim režimom smršala 16 kg sa krmendalama ide malčice sporije ali idee a meni je mnogo lakše sa piletinom sam povraćala i bila pred kolapsom..
Međutim osećam da sam se predozirala i sa ovim krmenadlama, muka mi bude često i nemam uopšte apetit, glad mi je mila majka u odnosu na to da jedem meso, meso i opet meso. Mislim da posle ovoga više nikada neću okusiti meso.
Pliz pliz savet kako sebi malo da olakšam a da gubim mesečno barem 7,8kg nikako manje. Ja od 14 novembra sem zelene salate nisam okusila ugljene hidrate i nemam nameru. Držaču striktno striktno ovu dijetu dokle god se ne spustim na 62 kg i onda ću da uradim detoks sa Nerom.
Ali me mnogo nervira što imam mučnine, šta da radim sa tim i jel postoje neki multivitamini sa 0 ugljenih hidrata?
I jel smem jesti ovo
https://www.konzum.hr/klik/#!/products/60102316/baranjska-domaca-kob-250g-ma-belje
Meni ta kobasica vrati volju za životom, tako me digne, sve mi bude lepo ovaj svet mi dobije boje
A do tada mrtvilo, vučem se sva ko žalosna vrba
Plizz da mi neko napiše jel ima neka metoda da gubim mesečno 7kg najmanje ili još bolje 8kg a da ne moram samo klot meso da jedem i mnogo bi želela neke vitamine ali svećom da tražim ne mogu naći da imaju 0 ugljenih hidrata i šta mislite o ovoj baranjskoj kobasici jel to velika greška
Hvala puno, punoo :***