Ok, hvala na odgovorima.
Mozete zakljucati temu.
Pozdrav
Nema razloga za ljutnjom prijatelju
kao neko kome je prepisan TRT od strane lekara, to bi trebalo da postujes.
Da uzimas povecane doze,potencijalno opasnih lekova,koji mogu da pridonesu pogrosanju stanja zbog kojeg je trt prepisan (moras da shvatis da je doza testosterona na trtu prepisana adekvatna,a povecanje doze moze da odobri lekar,a ne ti sam da odlucis o tome,a pogtovo da ubacujes pored jos lekove koji svakako REMETE funkciju i prvenstvenu namenu samog TRT-a)
Vaditi krv prilikom koristenja takvih doza steroida nema smisla,jer iz krve slike neces nista videti
Zbog toga ti je lekar i rekao da kontrolises krv dok si na TRT-u posto je to jedini nacin oko razmisljnja o dalnjem nastavku terapije,uvecanju doza,smanjivanju ili evetualnom ubacivanju nekog drugog leka.
u svakom slucaju,moj prijateljski savet (ako u opste zelis da ga sliusas) kao nekoga ko je 30 god u ovm sportu i video sam ljudi koju su na TRT-u a bez da im je bila uspostavljena dijganoza,kao i one druge tj kao ti kojima je to prepisana terapija je da ostanes na tome
POVEANJE doze lekova ti nece doneti NISTA dobro -to mozes da mi verujes
to sto s na horm terpaji je vise nego dovljno da uradis to sto zelis,a pogtovo ako je ishrana i suplemnetacija sredjena
Govoris o dozama koje koriste neki takmicari,a verujem da nisi jedan od njih niti da te to intresuje,pa zbog toga i govorim
a POGTOVO,naglasvam POGTOVO sto si 94 god i sto je TRT tu kao nesto sto bi treblo vremenom da se UKINE i da se vratis normalnom i kvalitetnom zivotu,a ubijanjem sopstvene HPTA svakako tome ne pridonosis
Da ne ulazim u to sto nemas zivaca te trazis odgovor kakav zelis da cujes pa tipa
2800 cal - 45/35/20 - ovo je smesno jbg...a cilj je kako kazes smanjivanje bf
Kao sto rekoh
bf je tebi poprilicno veliki iz razloga problema zdravstvenog koji ima,i sam estrogen pravi haos verovatno i sa prolaktinom i kortizolom ili je cak i obratno
ALI-ovo svakako ne znaci da generalno olako sa velikom dozom nervoze iskazujes ljutnju prema nekome ili necemu a ukoliko zeli da ti pomogne ili u krajnjem slucaju da kaze sopstveno misljenje o tome.
Mislim
poenta tvog pitanja je KAKO i da li je ok
na odgovore da NIJE,poprilicno si nervozno,a sve u skladu sa tim da nisi cuo sta si zeleo,zavrsio temu
nadam se da ovja moj odgovor neces shvatiti nikako drugacije osim DOBRE VOLJE da ti ukazem da nije ok to sto radis,a ako ja gresim (siguran sam 1 mil % da ne) ja ti se naravno i javno izivnjavam
veruj da ljutnji nema mesta,ali dobro