Što se tice SARMSa, bio sam se baš zainteresovao pošto sam vidio da ih preporučuju i imaju pohvalne riječi i neki ljudi kojima "vjerujem" i koji sigurno dobro poznaju materiju (nebi sad da imenujem pošto nisu članovi forumu, osim možda eto dva posta gore VeljaP takođe kaže da su dobra stvar), pa sam poslje jedne neprespavane noći i "istraživanja" došao do sledećeg.
SARMS se mogu naći u slobodnoj prodaju u USA (amazon, ebay...), bolje reci POLULEGALNO jer niti su ODOBRENI za stavljanje u promet i prodaju, niti za LJUDSKI PRIJMJENU, niti jedna firma koja ih prodaje u kontakt informacijama NEMA navedenu adresu.
Neka nezavisna istraživanja koja sam našao pričaju o POD DOZIRANOSTI supstance, a u nekim slučajevimima i totalno drugoj supsanci (zamisli dobiješ dbol i voziš ga solo). Ovo ne čudi s obzirom da SVE firme koje ga prodaju nemaju adresu itd.
Mene je začudilo kao što rekoh da ga neki dobri poznavaoci materije preporučuju i ZAISTA po svemu sudeći oni RADE, samo je veliko pitanje u kojoj mjeri (nebi o postotku, ali nije ni blizu AAS, niti kao što mnogi pomisle mogu biti zamjena za AAS).
U teoriji, kao i obično sve zvuči odlično, nema nikakvih nuspojava, što je opet misterija, s obzirom da nema konkretnih studija na zdravim atletama sa ciljem upotrebe u svrhe na koje su nama interesantne i u tim dozama koje bi bile dostoje za naše ciljeve, neki su prijavili negativne sporedne efekte, ali i to je upitno dali je kokretno od SARMSa, činjenica je jedino da neki dovode do supresije testosterona, mada oni navode mnogo manju mjeru od nekih 5%...
Vjerovatno se mogu "pametno" koristiti uz AAS ili kao neki bridge izmedju ciklusa, ali opet treba paziti na izvor dobavljača.