Vlakna i probiotici ( vlakna znaci salate povrce poput brokolija samo onako u cediljku pa na pari, karfiol....orasi badem..
Maslinovo ulje. Malo je 3 l vode pa ja pijem 6 na definiciji a imam 105-120kg. Generalno se vise kreci hodaj setaj nemojte ono e sad sam istrcao na traci sad mogu da legnem ostatak dana i gledam tv
Aktivnost u globalu pa ce ti sve biti mnoooogo lakse. I zapamti svaki dan je rat za sebe. Samo napred junacino siguran sam da ti to mozes !
Niti je takmicar,niti je u tom periodu dijete da brine o elektrolitima i vodi,niti to ima veze da li imas 80kg ili 110kg...
Trening tezinski kao i kardio ako je u prici,to su "planirane" aktivnosti koje guraju telo,i ne vidim razloga da covek koji recimo radi od 8-16h recimo neki kancelarijski posao,tera sebe pored teretane i kardia da u besvest seta i ne znam sta radi ako mu to nije u planu,pogotovo sada zimi...
Tako da ta cela prica ne drzi vode.
A za vlakna,pa ne moras se drzati jedne stvari,niti se pretrpavati,ona su jako bitna za varenje i probavu,menjaj izvore,ima mnogo sezonskog povrca koje mozes koristiti,sad zimnice ima svuda i slicno...
Na kraju krajeva mozes uz to uzeti i vlakna u fazonu suplementa "fiber" od THE nutritiona,imas u nekom Pedjinom klipu gde prica o tome...
Tako da nista to nije bozije slovo,probaj,ako ti stvara probleme zameni izvor to bar nije problem...