Prosao odredjen period, i posle ove teme sam namucio muku sa kandidom i da kucnem u drvo sad je ..da ne izgovaram
elem ishrana mi je od februara uglavnom bila bazirana na proteinskoj ishrani, nikakav secer, samo integralni pirinac, belo, povrce itd bas sam vrteo samo jedno te isto..sad polako vracam staru ishranu..
I plan mi je da do kraja ovog meseca postepeno vratim sve.
Treba mi pomoc u odluci
znam da ne vredi ako ni sam ne znam sta cu, al eto interesuje me vase misljenje i ko bi sta uradio na mom mestu.
Na pocetku ima slika od januara - 66kg, visina 182cm
onda ova iznad, posle toga sam dogurao do 77kg
e onda je krenula zabava zdravstvena pa sam opet spustio i trenutno sam na 73kg.
http://imgur.com/a/YuFJ1(-.- nmg nijedan normalan sajt za slike i nmg da sredim da ne rotira al jbg)
E sad planiram da postujem ishranu do kraja jula (more
ne vicite na mene
znam da nista ne ide preko noci
samo eto, zelim da izvucem najbolje sto moze
elem
iz dana u dan menjam misljenje da li da pokusam sa rotacijom UH ili da kao u januaru drzim proteine na 1.8- 2g, UH na 3 - 3.5 +whey i sa tim da dodam kilograme...
Cilj mi je vec duze da se ugojim..al ne bih bas da se umastim pred more
Dal bi isli, na osnovu mojih slika na topljenje, pa posle kad se istopim da krenem lepo da dodajem ili da drzim ovo gore uz whey i trening pa sta bude
Pomagajte kad ni sam nznm sta hocu sto se da primetiti u svoj ovoj kontradiktornosti