-EMS ili Elektro-Mišićna Stimulacija je tehnologija poslednje generacije koja šalje sitne električne impulse direktno do mišića, čime pojačava njihove prirodne kontrakcije i čini svaki trening efikasnijim..S obzirom da mi je ovo prvi put da radim bilo sta slicno.
-Na pocetku sam shvatio krivo koncepciju misleci da je potrebno koristiti opterecenje.Medjutim, ubrzo sam shvatio da el signal je toliko snazan da misicu "naredi" snaznu kontrakciju cak i bez opterecenja.20 min sam radio neke, meni totalno zaboravljene vezbe bez opetrecenja ( plank, sklek...) i osecaj posle skidanja odela i hladjenja misica je veoma cudan.
-Glava je u modu trening, trening, trening dok osecaj da ne mogu da kontrahujem bidzer 3:) kao posle ludo odradjenog treninga govori drugo.Sto me nece spreciti da okinem 500 gr mesingera 😂😂😂. Kardio, uffff.Opet neka druga prica i kao da me neko citavo vreme sa svim strana i po svim misicnim partijama "klesao" kao statu-u.Uglavnom, nesto novo svakako i .....zasto da ne..Kako je trening izgledao, pogledajte na nasem YT kanalu
@ogistra :
http://www.facebook.com/ogistra.shop/videos/1483239161740318/