Ovako, u neku ruku me ova keto dijeta zbunjuje. Pre nekoliko nedelja, kada sam poceo da je praktikujem, odmah sam se zeznuo sa tim sto sam smanjio unos kalorija na minimum. Imao sam razne glavobolje itd. Cak sam se i utripovao da sam se razboleo jer mi je bilo jako lose. Ali vadio sam krv i nalazi su u redu, prema doktoricinim recima sam zdrav kao drvoseca
Bio sam na nekoj dijeti pre ketoa (UN) - znam sve, nije potreban komentar u vezi toga
Skinuo sam nekih 10kg sa njom, pa sam krenuo u keto ali kao sto sam rekao sasvim smesno i tu sam jos 5kg oslabio.
Tako da sam sada stao na 100kg. Visok sam 178. I hteo bih da skinem jos nekih 10-12kg. (Salo imam vecim delom na stomaku i grudima) Donekle sam pratio keto dijetu koliko sam uspeo da je skontam sam, jer nisam pojma imao sta da jedem. Uglavnom je to bio sir sa minimalno uh, kupus, zelena salata i razno meso i jaja. Ali ponestalo mi je ideja pa sam "ukrao" jelovnik sa nekog sajta od jednog clana, koji glasi ovako.
1.obrok 2 cela jaja + 4 belanca
2.obrok merica mesavina proteina + 2 caps omega 3 ( 500mg ulja po kapsuli )
3.obrok 200g mesa + salata + 20g ( lešnik, badem, kikiriki )
4.obrok posle treninga merica whey + 2 caps omega 3
5.obrok 150g mesa + 40g koštunjavog voća
6.obrok 1-2 cela jaja
Da li je ok ovo za mene? S' obzirom dam sam izracunao da meni dnevno treba oko 2000kcal.
Ako ne, moze li neko da mi sastavi taj jelovnik vise ja se ubih da se uklopim ali ne ide jbg...