zato sto moj metabolizma ne radi kao tvoj , mozda ja imam 2 metra a ti si metar i zilet pa ne mozemo da radimo iste vezbe, tj, mozemo ali drugacije, mozda je moja fleksibilnost veca od tvoje ... mozda ce kod tebe hipertrofija recimo da bude izazvana kracim i eksplozivnim treninzima, a kod nekog drugog vecim volumenom... mozda su u pitanju godine gde se neko razvija jos a neko je okostao, neko ima fizicke prednosti a drugome su to mane...mozeom o tome da pricamo u nedogled... i sada ti eto sredis svoje telo sa tri godine(ako i toliko) u teretani, isciklirario si par masi i par definicija i zato sto si mlad izgledaces dobro u najmanju ruku , uzmi i recimo dve kure na to pa si spreman za binu...a sta ti znas koji kurac o telu kao telu ako nemas nekog iskustva ili znanja ?hahaha pa nista ... onda ti dodje sportista hoce da radi kondiciju , ajde ti ga pripremi da se ne povredi ... a takvih sto dobro izgledaju a nemaju pojma ima upravo najvise... o savetima koje daju klijentima necu ni da pricam... samo je sve dobro dok ne ugrozavaju zdravlje drugih a ima i toga , itekako ... pogotovo kada krenu saveti o ishrani i suplementaciji... tu tek krece ludilo
OVO JE UPRAVO ODOGOVOR trenera koji to zeli da bude.Jel ti to menjas profesiju pa sada ovde prosipas pamet ili sta?
Upravo OVO JE ODGOVOR trenera koji zeli da imrpepsinira nekog nesretnika gde mu naprica/ napisa svasta a DA NISTA REKAO NIJE osim gomile budalstina koje ce samo onaj ko veze sa mozgom nema da popije
ja opet ponavljam do dobrog izgleda mozes da dodjes na mnogo nacina a da ti znanje bude nula...
DAJ MI JEDAN JEDAINI JEBENI PRIMER !??!?!!?
dakle da neko POJMA nema a da izlgeda TOP ili OBRATNO!!
GLUPOSTI PRICAS
da to kako neko izgleda nema veze sa tim kakav je trener ,ne prodaju samo vrece g maglu ... ali dobro ne moramo da se slozimo oko svega
ne,ne dolazi u obzir ovako polupano objasnjenje
dakle
NEKO NE ZELI da izlgeda kao MR o -relano i koji e mu kurac
ali da izlgeda kao vreca GOVANA i da meni ili tebi ili Peri prodaje znanje o necemu-ZAJBEI ME TOGA DRUGAR..zjaebi
znaci..on zeli da se davi u gomili govana od hrane,da ne trenira nista i da izlgeda kao q..c ali to nije bitno
on ZNA..zjaebbi!!
Slazem se apsolutno , ali rezultat klijenata !
prvo sefe nas SEBI pa onda na klijentu
zajebi me "KLIJENATA" sa posla sa po 140 kg i da nikda u zivotu nije prosao pored teretane pa se nadjes ti pametn i objasnis u YMMFI dijetu pa tako on da izbaci samo colu koju u toku dana prozdere ,zigubiti ce 5 kg itd itd itd
pricam o OZBILNOJ prici i ozibljnim stvarima gde covek zeli da bude ZDRAV,gde covek zeli da popravi svoju opste fizicke sposobnosti,rekovlasecenti,aktivni sportisti,takmicari..
i da
NISAM TRENER i zabole me kurac za taj posao i ne zivim od tog posla, da bi se ovde sa tobom natezao ali mi iopasno ide na kurac kada neko ovakve stvair prica na ovaj nacin..
Bas to, dolaze do licence a ne znaju sta je hipertrofija
..jebes mi sve ako ti nisi probrkao brzine skorz..
o cemu ja jebeno pricam svo vreme??!?!?