Naravno da razumem sve i postujem, ali zivimo u Srbiji. Hvala Vam na savetima puno, citacu i informisacu se i probacu sam, na koncu ako pogresim - ispravicu se. Ne, 26 godina imam.
Ovde mi planove ne pisemo,a savet BESPLATAN i KOREKTAN ces uvek dobiti,sto je ,slozices se,danas retkost..
Ono sto ne mozes ocekivati je da dobijes sve na tacnu,procitaj malo forum,sastavi neki jelovnik,pa cemo da korigujemo... Kao sto si video i u slucaju tog trenera,sve sto je na tacnu,nije besplatno.. (sto je i normalno..)
Ali malo je porazavajuca cinjenica da sve vise ljudi ima para da plati trenera da im sastavi kuru,a nema para da im sastavi ishranu...
Razmisli samo koliko para ce ti trebati,za ishranu,da platis tu kuru koju ti neko sastavi(jesu UG lekovi,ali nemoj ni na sekundu pomisliti da su jeftini),pa da platis da ti se ta kura sastavi... Jel vidis koliko je to OGROMNA investicija u odnosu na nekih 50tak eura koje bi ti neko uzeo da ti sastavi plan ishrane,a u ovom trenutku imaces vise benefita od toga nego od svih lekova ovog sveta...
Drago mi je sto zelis da se informises,da naucis,samo mi je zao sto to nije iz razloga da bi dostigao svoje ciljeve,nego da ne moras da platis nekome da ti to ispise na gotovs.. :/