Pozdrav drustvo...
UNAPRED SE IZVINJAVAM NA MALO DUZEM OBRACANJU !!!
Evo posle nekog vremena da iznesem situaciju...
Da podsetim, od aprila do septembra skinuo sam sa 111kg na 96 kg-15 kg.
U medjuvremenu sam 1. septembra dobio cerkicu
Imao sam pauzu jedno 3-4 nedelje u cistoj ishrani i full treniranju. Trenirao sam 2-3 puta nedeljno koliko sam stigo, i hrenio se cas ispravno, cas neispravno te 3-4 nedelje.
Uglavnom VRATIO SAM PAR KILOGRAMA GORE (na 99kg)
ONDA SAM SE DOGOVORIO sa Djeneralom, Stevom i ostalima
da odradim rotacije koje su na prethodnoj strani jedno 2-3 nedelje i predjem na LOW CARB, PA NA KETO.
EEEE SAAAAAD....
Odradio sam rotacije 3 nedelje, trenirao 3-4 puta nedeljno(isto pise na prethodnoj stranici), spustio sam na 97kg i krenuo na LOOOW CAAARB
BRAAATE NECE I NEEECE
Kako sam krenuo sa low carb, TAKO JE UJEDNO DOSAO OKTOBAR, HLADNO I JESEN
GENERALNO... kad dodje oktobar, tmurno vreme, jesen, hladno zima... UVEK SAM U NEKOM RASPOLOZENJU MEDVEDA, SPAVANJA...POLU NERASPOLOZENJA... jbmlga
Tada je vreme i prehlada, virusa, noge me nesto bole.. generalno sam meteoropata...
Radim u skoli, pa sam verovatno i izlozeniji virusima prehladama, sa 150 deteta radim nedejno...
Poslednjih nekoliko godina uvek me od oktobra do marta uhvate bar 3 prehlade neke.
Krenuo sam low carb... Prva nedelja ok kao, druga nedelja... osecao pad imuniteta, bezvoljnost... i PLJAS PREHLADA!
Napravio par dana pauzu, krenuo opet... posle 10 dana... PLJAS TEMPERATURA 39 3 dana, grlo...
JEBEM LI GA BRATE...
Nemam snage da treniram, neraspolozen sam... znojim se stalno, presvlacim... ne znam ...DA BATALJUJEM SIGURNO NECU ALI....
.... Da li je trip u glavi, sta li je, ili jednostavno mi je telo i bice tako.... JESEN-ZIMA ..NIKAKO DIJETE MI NE IDU , NE PRIJAJU I TELO IH VRLO SLABO PRIHVATA !!! Kao da sve ima kontra efekat neki...
A SADA NISMO VISE ZENA I JA SAMO... pa kad me drmne neka prehlada, da lezim gledam serije, zena me ususkava itd... SADA IMAMO BEBU... i njoj smo najposveceniji...
U poslednjih mesec dana... u dva navrata sam po 2-3 dana bio kod mojih zbog temperature, da se ne bi motao oko cerke.
DA SE razumemo... UZIMAM DNEVNO: -2g vitamin c acerolov, -30g cinka, - kalcijum, - Magnezijum 400, - sumecu multivitamin... suplementacju standardno (koja je na izdisaju lagano)... ALI OVA LOW ISHRANA NE PRIIIIAJA SADA.
Poslednjih 10 dana sam prekinuo i krenuo da uzimam 150-200g uh, 200g prot, i 50-100g masti CISTU ISHRANU !
Treniram :
pon-grudi+20min low kardio
uto-ramena
sreda-ledja+20min low cardio
petak-ruke
subota-noge+15min udaranje u dzak
I druga prica je !!! Osecam da je bolje i da mi se telo oporavlja i da mogu ovako.Znam da ce neki ljudi reci(s'pravom !)... sve se moze ! ALI BRATE JA NE MOGU TRENUTNO LOW CARB I KETO !
Dogovor sa Stevom je bio da idem 6-8 nedelja LOW CARB, pa 6-8 nedelja KETO- do JANUARA... pa da krenem CISTU MASU(bez junka).... JBG BURAZERU... NEMA TRENUTNO NISTA OD TOGA !!!
PITANJA I RAZMISLJANJA:
1.DA LI MOZE NEKAKO DA DO MARTA OVO ODRZIM BAR, PA CU OD MARTA DO OKTOBRA SLEDECE GODINE DA SKIDAM, I BOZE ZDRAVLJE DA KRENEM PRAVU MASU OD SLEDECEG OKTOBRA.
Kad god sam nesto skidao kilazu, to je bilo prolece-leto... i posle jesen -zima...TUKI !!! vracao dosta... uz debeo JUNK.
Sada ne zelim to....
2.ZNAM DA KAO STO PEDJA KAZE... NE MOZE DA SE UBACI U PRVU I KRENE U NAZAD I OBRNUTO
... ali jel ima neki sistem uz gore naveden trening da
ODRZIM BAR OVAKO KAKO JE DO MARTA Ne znam, da drzim hidrate na 150-200 ili neke ne rigorozne rotacije da radim, ili da to kombinujem... ne znam stvarno...
ETO.. POMOZITE AKO MOZETE !!! PS:JOS JEDNOM SE IZVINJAVAM NA DUZINI POSTA... ALI MORAO SAM DA SE IZDUSIM... A SAMO VI MOZETE DA MI POMOGNETE....