Aha onda ok, mislio sam da si u samom startu krenio s 90 g UH
Ima sigurno mnogo iskusnijih i sa mnogo vise znanja od mene
, ali ajde i ja nesto naucih pa mogu da dam savet koliko toliko
:
Ako je covek jeo nepravilo tipa... slatkisi , pice , peciva, sokovi... itd itd... sto se zove taj 'junk food'... i nagoio se dosta, ima par koraka kojih treba da se pridrzava da bi kroz dogledno vreme dosao da cilja.
-Prvo treba da skine salo, i po mogucstvu da zadrzi sto vise moze misica... ako i izgubi malo od misica... nije strasno.Bitno da je skinuo masti.
-Nakon toga ide pakovanje misica, tj. dobrih kilograma.
1. korak: Prekinuti losu ishranu i krenuti sa konzumiranjem ZDRAVE ISHRANE, i kroz nju unositi Proteine, ugljene hidrate i masti.
Dakle, jesti... Pilece belo meso, ribu, jaja, ella sir pred spavanje. Pirinac, krompir, i ovsene pahuljice. Badem, lesnih, orah, maslinovo i kokosovo ulje. I plus dosta salate salate salate.
Za pocetak par nedelja dovoljno zameniti ovom hranom onu nezdravu junk hranu.
2. korak: Ograniciti unos UH na recimo 200g dnevno. Proteine drzati na 1,8g po kilogramu telesne mase recimo. Masti oko 70-100g
Tako jesti dok vaga i ogledalo daju rezultate... Kod mene je bilo rezultata, ali ne toliko dobrih kao sto je moglo, zbog nekih prekrsaja u planu, ali dobro... Zeleo sam da promeni, jer mi je i dosadio ovaj rezim malo.
3.korak: Kad stanu rezultati kod 2. koraka... krenuti sa rotaciom ugljenih hidrata. Ima dosta sistema, ja cu postovati ovaj koji mi je Pedja dao.
Isto... drzati tako dok ima rezultata.
4.korak: Krenuti neko vreme sa low ugljenih hidrata... Svaki dan uznositi jedno 50-ak g UH posle treninga, i imati jedno punjenje nedeljno sa recimo 300g UH.
To drzati isto dok daje rezultate, ili bar par nedelja.
5.korak: Krenutu sa KETO dijetom.... To nisam proucavao toliko iskreno.. jer mi je to jos daleko
Ali i to drzati dok se cilj ne ostvari.
GENERALNO, kada se prodje kroz sve korake... naravno uz TRENING(koji je posebna prica) rezultati bi trebalo da budu jako dobri, a masti svedene na minimum.
Nakon toga kreca nabacivanje i izgradnja kvalitetne mase, odnosno misica... dok se na zamasti malo covek, pa onda opet neka KETO dijeta ili rotacija uh, ili... i tako u krug
Samo sto onda, covek nece biti sa dosta masti, kao ja sada... nego ce mu biti potrebno par nedelja da skine tih par kilograma masti sto je na 'nabacivanju misica' dodao.
I na kraju... ovo mu treba biti rezim zivota, ishrane i treninga...CEO ZIVOT
Eto, ja malo ispametovao koliko sam pokupio za ovih par meseci