rekao sam da sam u ono vreme tad izgledo bolje od 80 posto naturalaca,ne sada,znaci slika br 1 sto npr ovde imaju preko 500 poruka dele savete a ni svoju sliku nemaju..elem,dakle natural sam...sto se zapustanja tice,malo sam iso na masu,e sad ja kad dosta spustim hidrate krece da se tope i misici,bcaa tu ne moze nesto spec pomoci....onoliko koliko znam je da ko je na hemiji,kada je u kal deficitu ne gubi i misice ili je to u mnogo manjoj meri...ako gresim ispravite me...
To sto neko ima preko 500poruka a npr ti izgledas bolje od 80% naturalaca u redu, to je sjajno, al ne mozes tak oda govoris, evo ja licno imam preko 500 poruka, ne izgledam nista specijalno, al za svoje godine da, i mogu reci da imam vise znanja od danasnjih fensi "trenera" ono sto mi fali jeste staz, a to godinama dolazi.
Kao sto je Steva rekao, bitno je sta je ispod, zar nije lepse da ti i neke stvari vise a da znas da je ispod ekstra forma, venice ovo-ono, nego da jedva farmerke obuces il mozda vlada kompleks da moras izgledati veliko u stvarima?
Ti nemoj mnogo hidrate da spustas, idi u blag kalorijski deficit.
Prva slika stvarno je ekstra forma i ne znam kako ti je trenutmo stanje lepse i bolje od forme sa prve slike.
Cilj je biti 365dana godisnje u formi, a ne 2 meseca pred leto da se skida 15kg sala koje je bespotrebno tu, ako si ovako radio meso em sto neces imati uvid u misicne skupine koje zaostaju em sto ce ti definicija duze trajati i vise ces misica izgubiti.