Zato sto su beskorisne namirnice. Na 100ml jogurta imas nesto malo proteina, oko 3-4 uh. Zasto ga uopste piti? Tebi, za sad, kao apsolutnom pocetniku u ovome, nece smetati jedna casa, ali svakako je bolje da se ne navikavas jer nemas nikakve koristi.Na masi i moze da prodje, ali na dijeti nema potrebe.
da ne misli neko da sam neki trol i slicno,pratim dosta dugo forum ali nikad nesto ne komentarisem..kako se kaci slika samo ne mogu da se snadjem?
sta je toliko strasno ako jedan pocetnik popije 2dl jogurta ili mleka,pa niko ovde nije bolestan..slazem se da to nisu najbolji izvori proteina...ja sam pre 2 god na definiciji pio bar pola litre dnevni mleka u vidu nes kafe kad sam pravio i mogu da tvrdim da sam od 80 posto natural korisnika i netakmicara foruma izgledao bolje i izdefinisanije...bode mi oci na svim temama taj hejt oko mleka i jogurta,ko da ce neka casa tamo vamo napraviti bitnu razliku za ljude koji su pocetnici...
Postoje momci kojima i litre mleka ne smetaju. Da li je to onda dobro za sve? Apsolutno ne.u pocetnim fazama dijete, na 25% bf, nece smetati casa mleka, jogurta. Napominjem casa, 2dl. I to poneakd.