Ok onda, ja sam video na netu cenu ovsenih, jer ne jedem to tako da ne znam
Ok, osnova bi izgledala ovako nesto:
- 3 jaja, 100gr ovsene
TRENING: Tegovi(pon, sre, pet)
- 150gr belog, 100 gr pirinca
- 150gr belog, 110gr oraha
- 200gr belog, 100gr pirinca
TRENING: mma(uto, cet, sub)
- 3 jaja, 100gr krompira
- ella sir 250gr, 100 gr krompira
Da li je to ok?
A evo i ostalih pitanja:
1. Da li na tim nacinom ishrane i treningom kao sto sam napisao mogu da postignem ono sto sam naveo kao ciljeve i da li je takva ishrana dovoljna za treninge koje planiram da radim ili treba nesto da se menja?
2. Da je dozvoljeno koristiti med ponekad? Video sam da neki koriste?
3. Da li je voce obavezno i neophodno ili je to iskljucivo do ukusa pa ga zato neki koriste? Da li mogu da ga koristim povremeno sa ovsenim kako bi bile ukusnije?
4. Da li mogu da jedem svo povrce ili ne? U kojim kolicinama? Da li za svaki obrok, ili kako to vec ide?
5. Da li su svi zacini dozvoljeni? Video sam da neki ljudi kazu da vegeta ne valja? Da li mogu da spremam pirinac sa karijem recimo? Piletinu sa soja sosom?
6. Osim whey-a, sta bi jos mogla da bude zamena za slatkise? Slab sam na slatkise
7. Kada i koliko uzimati cheat meal?
8. Zasladjivaci i sosevi - kako generalno jela uciniti ukusnijim? Pretpostavljam da imate iskustva sa tim posto se hranite na ovaj nacin.
9. Kada, koja, kakvu suplementaciju uzimati? U to se skoro uopste ne razumem.
10. Sta za PWM? Da li se ti proteini ubrajaju u ukupan br proteina unet tog dana ili ne?
11. Kad mogu da ocekujem vidljive i znacajnije rezultate? 3 meseca? 6 meseci?
12. Da li je dozvoljeno piti coca colu zero?
13. Ako budem hteo u jednom trenutku da predjem na masu, samo trebam da povecam unos uh i masti? Ili da menjam jos nesto? To vise pitam onako, da razumem bolje proces.
14. Ako budem zeleo kasnije da dodam jos neki trening(na primer boks 2-3 puta), samo treba da povecam unos masti i uh? Ili da menjam jos nesto?
15 Da li sme da se koristi kikiriki puter?
16. Da li sme da se jede neki hleb kao izvor uh?
17. Tunjevinu iz konzerve uzimati onu u ulju?
Eto, ima dosta pitanja, izvinjavam se zbog toga, ali meni su zaista potrebni svi ti odgovori