Za pocetak pozdrav svima, ovo je moj prvi post i tema
! Visok sam 192cm, 94kg, imam 31 god. U teretanu sam krenuo pre 10 meseci. Za ovih 10 meseci treninga sam zadovoljan, skinuo sam oko 12-13kg. Poslednjih 5-6 meseci ishrana mi je sredjena i izbalansirana. Imam jos uvek problema sa stomakom, nije strasno ali resio sam da skinem skroz stomak i posle toga krenem na kvalitetnu masu. Zadnje tri nedelje sam na rotaciji UH, 50-100-150-50-100-150-200. Unos belancevina drzim oko 2,5g po kg, masti oko 06-08g po kg. Napravio sam plan ishrane. Do pre mesec dana sam koristio samo whey i vitamine, poslednji mesec koristim whey, casein, bcaa, glutamin, kompleks vitamina, omega 3, sagorevac animal cats, kre-alkalyn (danas cu popiti poslednje cetiri tablete i idem na pauzu od 3 nedelje sto se tice kreatina), zmb6. Treniram 5x nedeljno, dva puta kardio i 3 puta tegovi! Kada sam krenuo sa rotacijom imao sam 97,5 kg. Primecujem da mi se smanjuje bf. Izbacicu u sledecem postu plan ishrane a vi mi kazite vase sugestije i savete, da li bih i sta trebao da menjam u planu ishrane i eventualno nesto da dodam od suplemenata.