Ne bi trebalo da se opterecujes oko toga, ako ti je snaga i maksevi na potiscima cilj pravices duze pauze, da se cns oporavi za jak lift, ako ti je hipertrofija cilj pravices manje pauze da odrzis lactic acid i prokrvljenost u misicima, da ti ne objasnjam sad u detalje kako pauze uticu na nase telo.
Nemoj od svega praviti nauku.
Trebalo mi ovu informaciju za da korigujem oko treninga.
Na planu sam bio da odsluzim vojsku, ali posto moj drug kaze da su mnogo za**bani tj 50 komada sklekvoa te teraju ne znam koliko serije i koliko im daju pauzu izmedju.
Pa bih da zgolemim sklekove u 1 seriji da mogu 170+ sto vise to bolje.
Znaci deo toga ima istine. Fora na koju radim za sad je
Kombinovanjem duze odmora izmedju serije, to ujutru, a uvece kombinovanjem kratke odmora izmedju serije
. Nadam se da nije velik stres, bar zasad nista neosecam, ako bude trebalo odmor, pauziracu xD.
Ne za drugo da bih izdrzao taj pakleni 3 meseca dobrovoljac... Ajd za trbusnjake lako, al ovo ostalo, zgibovi i druga za*ebancija.
PS: Inace hvala pomogao si mi oko neceg da mi se razjasni. Ma cim se snaga povecava, i misic ce rastit. Ako se radi hard, do odkaza u svakoj seriji.
Takodje procitao sam da u toku treninga ne sme prekoraciti vodu , npr ako ispijes
1 litro vode rizikujes, kako je pisalo haha "odkaza organa" nije potencirano na sta se misli, ili u najgorem slucaju smrt.