pozdrav ljudi
u decembru sam bio na analizi kompozicije tela : 178cm - 76kg - 9,5% masti. od tad sam se popeo na 81kg, i nisam baš siguran koliko je to "čistih 5 kg" , nekako se osecam skroz naduven, nakupilo mi se salce u regionu oko pupka i iznad kukova a to nisam nikad imao, uz to mi je i ispao stomak. Obimi jesu svuda su porasli što vidim po odeći,snaga takođe... al se ne osećam lepo i ne osećam se najbolje kad pogledam u ogledalo . Zato sam mislio da krenem sa rotacijama. pošto nisam nikad išao ni na kakvu dijetu, cenio bih svaku pomoć koju možete da pružite. rotacije sam koncipirao :
50-100-150-75-50-100-150
Ponedeljak, Četvrtak( + 25gr UH ), Petak
1) 50gr ovsenih + 25gr Whey +10gr glutamin + multi v. i minerali + omega 3
2) 100gr pilećeg belo + 4 jaja (dva cela) + salata + 20gr lešnik
3) 100gr pilećeg belo + 100gr kuvanog krompira + salata + omega3
4) 100gr pileće belo + salata + 20gr lešnik
5) Trening – pre treninga 10gr bcaa +10gr glutamin
6) Pwm – merica whey+10gr bcaa + dex
7) 150gr pileće belo+20 lešnik
8 ) Pred spavanje 200gr ELLA + pola merice whey+omega
***Četvrtkom bih dodao i još 25gr UH uz neki obrok, najverovatnije cu iz ovsenih da izvučem
Utorak, Sreda(+60gr pirinča), Subota, Nedelja(+60gr pirinča)
1) 50gr ovsenih + 25gr Whey +10gr glutamin + omega 3
2) 100gr pilećeg belo + 4 belanca + salata + 20gr lešnik
3) 100gr pilećeg belo + 60gr pirinaca + salata + omega3
4) 100gr riba ili govedina + salata + 20gr lešnik
5) Trening – pre treninga 10gr bcaa I 10gr glutamin
6) Pwm – merica whey +10gr bcaa+dex
7) 100gr pileće belo+20gr lešnika
8 ) Pred spavanje 200gr ella+pola merice whey+omega
****Sredom I nedeljom bih dodao još 60gr pirinča
problem bi mogao da bude manjak odmora i sna ( ponekad 4h dnevno ) al navikao sam se, al znam da to nije dobro-...
inače stažu teretani- 10ak godina, od toga poslednje 4 pazim šta jedem, a u poslednjih godinu izrazito čisto jedem
treniram u teretani 3 il 4 puta, i uz to idem jednom na basket
u nedoumici sam kako postupiti, do kad ići sa rotacijama, da li prelaziti na keto posle 4 nedelje ili čekati do kad rotacijama skidam salo, pa da vidim kako će izgledati i dal sam zadovoljan. Mislio sam da pratim stanje na vagi i u ogledalu pa da ubacujem 0 kad krenem da tapkam u mestu...pa ako bude potrebe da prednjem i na keto
inače rotacije sam sastavio po uzoru na rotacije-
http://www.realx3mforum.com/smf/index.php/topic,31945.msg411442/topicseen.html#new - jednostavno mi se mnogo svidelo šta je uradio momak, pa se nadam da ću moći i ja tim stopama..
svaka sugestija, komentar i savet su dobrodošli