Konkretno prvo sam samo promenom ishrane (izbacivanjem junka) skinuo sa 158 na 145, zatim keto 6 ned na 121, pauza 4 ned, vratio 6kg, rotacije 3 meseca 107kg, pauza 2 ned, vratio se na 112, rotacija do 99, pauza, rotacija do 90kg ( ovde sam shvatio da sam odvratno mrsav 😂 ) i kasnije je bilo nekih talasanja usled promena previvalista - no svaki put sam koristio istu semu. 250-200-150-0-175-125-0, isto masti i p i dan danas koristim slicnu, samo krecem bez nula i radi me. Glavna razlika je oko poznavanja svoje psihe i tela.
E sad, mozda sam ja tebe nesto pogresno razumeo, mozda ti mene - mozda sam se negde nedovoljno precizno izjasnio, ali to sam s namerom tako srocio jer je doticnom trenutno nebitno da zna sve sitne detalje jer se decko ne sprema za binu ili pl meet 😉
U principu razumemo se, mozda negde imamo razlicite stavove, sto je i normalno obzirom na tvoj staz i formu ali mi smo godinama udaljeni, i nesto sto je relevantno za tebe vrlo moguce da nije za mene/nekoga drugog i da ima toliko drugih precih stvari dok doguram do necega iole blizu tvog nivoa pa da onda razmisljam o tome i kazem "e j*t pedja je bio upravu, ili nije" 😋😁
no zato i jesmo ovde, da cujemo druga misljenja, tudja iskustva i ucimo iz njih kad dodjemo do odredjenog nivoa, a ne da, metaforicki rečeno nagovaramo totalnog pocetnika da radi atg cucanj sa odbacivanjem a on ne zna ni ledja ni core da stegne - sve u svoje vreme.
Reći mu onoliko koliko je dovoljno i ne zatrpavati ga i zbunjivati stvarima koje su svetlosnu godinu udaljene od njega, a covek je mozda jos uvek misljenja kao ja kad sam poceo da se edukujem. Bio sam u fazonu - imam ja masu, sad samo treba da pretvorim to u misice 😂 kao da sam alhemicar 😎