mnogo je skupo forsirati visok unos P a benefiti nisu ništa specijalno u odnosu na ovo kako sad radim.
to sto je skupo je jedan par opanaka a to sto si ti zbog prvog (skupoce) zakljucio da benefiti su isti kao kada se hranis drugacije,nije tacno
naravno
steta je sto je takva siutacija u drzavi itd itd itd itd,ali to NIJE opravadanje za ovo sto si zakljucio.Nema smisla
tvoj izlged je klaiscan primer dobrog hormonalnog odgovora na trenazni proces (u ovom slucaju npr ni sam nemas pojam sta si tacno radio vec si radio ono STA SI MOGAO) kao i zasluga toga proteinskog unosa koji si radio
Tu se prica zavrsava sto se tice toga
zao mi je sto moram ovako da ti kazem,ali jednostavno mi smo ovakav forum koji sigurno da necemo pricati i ne pricamo bajke.
Veoma korketan izlged za momka sa 20 god,ali kao sto rekoh,uradio si nesto na sta je odaziv bio pozotivan i sada je potrebno da se stvair menjaju iz KORENA ka BOLJEM a u tvom slucaju ti radis prema GOREM.
Ponavljam
zao mi je sto cujem da materjijalna istuacija nije adekvatna da nastavis KA BOLJEM,ali sigurno prica o lisici i grozdju ne pije vodu (ako znas kako ide prica o lisici koja nije mogla da dohvati grozdje,posto je bilo visoko,pa je prosla ispod i rekla na glas-MA SIGURNO JE ZELENO)....