Pozdrav svima, nov sam na ovom forumu ali nikako i nov u svetu gvožđa
Ja sam Bojan, imam 20 godina, imam vežbački staž od nekih 5 godina recimo, da je sreće bilo pa i da ranije krenem sa celom pričom al ajd sad
Glavni problem je bio deformitet leđa i generalno preterana gojaznost, veliki BF i već su se nazirali zdravstveni problemi pa mi je udarilo u glavu i bez znanja sam krenuo u celu priču i najvećim delom sam sve naučio iz ličnog iskustva, nemam baš volje da pišem detaljno o svemu tome ali ako ikad bude volje napisaću bila bi to velika motivacija početnicima a i nekima koji su već dugo u celoj priči.
Nisam hteo tek tako da upadnem ko padobranac pa reko ajde da otvorim za početak svoju temu, malo se predstavim pa će biti malo i prepiski na forumu, što da ne
Već odavno sam hteo da otvorim nalog ovde ali mi je sve nekako izmicalo, vidim, ima ljudi koje ovde znam i koji mene poznaju
Ubaciću po neku od poslednjih fotki koje sam radio, ova godina mi je nekako jako loše krenula, da ne preteram, nikad gore, pamtim i bolje dane, bolju hranu, formu i snagu ali sad... šta je-tu je, čim ozdravim moraću ozbiljnije da se pozabavim i da se vratim " na fabrička podešavanja" jer ne živi se od stare slave i starih fotki