Vise puta sam kretao,prestajao sa ishranom i tako u krug,kao i dosta vas verujem...idem par godina u teretanu 25 godina imam,173 ,trenutno 88 kg(sinoc se merio) ,rotacije sam krenuo pre mozda 3-4 nedelje,idem 5day split u teretanu (grudi,ledja,ramena,noge,ruke) dva dana odmor...Nekako kao da presporo napredujem,tj skidam salo ili sam se ja mnogo ugojio pa mi se cini ,ne znam... od proteina: belo meso,jaja,junetina,riba,tunjevina,whey
UH:ovsene,krompir,pirinac
masti:masl ulje,zumanca(ujutru kad pojedem jaja),omega 3 kaps,bademi,lesnici,orasi,laneno seme mleveno
oko 160-200 gr proteina unosim dnevno,45 gr masti
dani idu ovako 250-200-100-0-150-85-0
od suplemenata imam : the amino whey koji uzimam mericu i po posle treninga sa 20gr dex,the bcaa pre i posle treninga 2 one male merice,the strong ujutru posle dorucka i uvece posle vecere,omega 3 posle svakog obroka jedna,i magnezijum kapsule 2 dnevno,pijem dosta vode dnevno
ako mogu one stare teme da se izbrisu jer sam pokretao pre sto godina,mislim da ima smisla ovo sto radim,citao sam dosta po forumu ali mi nije jasno da li treba da se strpim ili da menjam nesto,ako moze neko strucniji da pomogne, kao sto vidite problem je u jastucicima i nogama i zadnjici,al msm znam da nema pravila tu ,ocu da smanjim salo koliko je god moguce
evo npr jedan dan od 200 gr uh
7h dorucak 4 cela jaja barena sa 100 gr ovsenih u vodi
11h 200 gr mesa 50-75 gr pirinca + salata(masl ulje)
16h (ne mogu ranije zbog posla tad dodjem kuci) 200-250 gr mesa sa salatom i 50gr pirinca
trening whey+bcaa+dex
meso+75 gr pirinca
casein