Druze odmah da ti kazem da ovo ne valja,na stranu sto radis nocnu,i to moze da se prevazidje dok god jedes na svaka 2:30-3h dok god si budan.
Ono sto je ovde problem jeste jako mali unos proteina,a LOS izbor namirnica za ugljene hidrate...
Pa recimo ti protein imas u 2-3 obroka dnevno sto je naravno nonsens..
Svaki obrok treba da se sastoji od proteina+ugljenih hidrata ili proteina+masti,sto kod tebe nije slucaj..
Pa da prokomentarisem obroke:
1. Nemas uopste izvor proteina,ovsene okej a vanilin i mleko po meni nonsens..
2. Piletina okej,dok bi se ja drzao pirinca,krompira,ovsenih..
3. Recimo ovde imas solo protein,sto i nije resenje,dodaj tu neke zdrave masti ako imas slabu toleranciju na uh pogotovo sto je ponoc
4. Zasto hleb,to sto je crn ne znaci nista,a crni a beli fora u boji.. Obrok los..
5. Ni sir nije svejedno koji je,pozeljno bi bilo da je ella ili neka alternativa koja je low fat & carb..
I posto vidim da ne znas,da ti napisem da su ugljeni hidrati ENERGIJA i nisu oni toliko bitni za izbegavanje katabolizma koliko je bitan PROTEIN,i bas zbog njegovog nedostatka u ishrani koju si postavio ti se javlja problem koji si opisao..
Takodje moj ti je savet da ne gledas na sve moguce nacine da "ulepsas" to sto jedes,da ti bude lepo,jer to ode u nedogled kasnije i ispadne da sve moze da se jede i da nista ne smeta,ali ako vec pribegavas tome pronjuskaj po forumu ima dosta "clean" recepata drugih clanova,tu ti ne mogu pomoci jer se ne obazirem na ukus..