Novembar 10, 2024, 07:24:32 posle podne
Dobrodošli, Gost. Molim vas prijavite se ili se registrujte. Da niste izgubili svoj aktivacioni mejl?
419.348 poruka u 18.765 tema - 20.971 članova - Poslednji član: Dzo Mavrovunotis
X3MShop banner

Autor Tema: test e na test p  (Pročitano 6911 puta)

Van mreže sebojebo

• Član
  • *
test e na test p
« poslato: Mart 26, 2016, 01:21:54 posle podne »
Pozdrav, evo vec sam treci tjedan na kuri, 750ml/w galenika. Ne osjecam apsolutno nista, cudno mi je kako ni libido mi nije porasao, znaci nemam nikakvih rezultata. Znam da je spori ethanate, ali cudno mi je to kako mi libidno nije ni malo porastao, ostao je isti na 750mil depoa/w.  Ne uzimam AI, tako da estrogen nije problem. Galenika nije kupljena u lijekarni, upitno je da li je fake ili ne. Planiram se zato prebaciti na prop, pa me zanima, kako da se prebacim. Uzimat cu vjerovatno 150eod prop.
« Poslednja izmena: Mart 26, 2016, 01:23:29 posle podne sebojebo »

Van mreže hiletron

• Član
  • *
Odg: test e na test p
« Odgovor #1 poslato: Mart 26, 2016, 01:25:19 posle podne »
koja serija galenike?

Van mreže sebojebo

• Član
  • *
« Odgovor #2 poslato: Mart 26, 2016, 01:26:27 posle podne »
18274

Van mreže hiletron

• Član
  • *
« Odgovor #3 poslato: Mart 26, 2016, 01:27:31 posle podne »
cudno, libido bi trebao biti veci nego sto je inace, ne znam, mozda je do geara?

Van mreže sebojebo

• Član
  • *
« Odgovor #4 poslato: Mart 26, 2016, 03:59:44 posle podne »
jel mi moze netko pomoci? zanima me kako da pocnem sa propionatom?

Van mreže neca266

• Član
  • *
  • zivot je borba
« Odgovor #5 poslato: Mart 26, 2016, 09:21:21 posle podne »
mislim da ces tek posle cetvrte nedelje tek imati prave rezultate, zato se on kombinuje u prve cetri nedelje sa oralima, malo si mi nespreman usao u pricu

Van mreže sebojebo

• Član
  • *
« Odgovor #6 poslato: Mart 26, 2016, 10:40:54 posle podne »
Uzimam i dbol koji je fake, tako da to nisam uracunao, cudno mi je samo to s libidom kako mi od galenike ne skoci nakon 3 tjedna kure?

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Super-heavyweight Member
  • Hammers and nails
« Odgovor #7 poslato: Mart 26, 2016, 10:53:05 posle podne »
Imas li ti ista legit od tih lekova ?

Cudno je ako si frontload dbol da bas nikakve promene nemas.. (osim ako je naravno sve fejk,onda ode mast u propast..)  :-\

U svakom slucaju sacekaj nekog iskusnijeg za savet kako dalje..

Van mreže sebojebo

• Član
  • *
« Odgovor #8 poslato: Mart 26, 2016, 11:32:54 posle podne »
izgleda da u RH nemozes nabaviti nesto sto nije fake, sve kao iz labosa, a kurcu ne valja, izvini na izrazu.

Van mreže Gumac

• Middleweight Member
« Odgovor #9 poslato: Mart 27, 2016, 03:11:58 pre podne »
izgleda da u RH nemozes nabaviti nesto sto nije fake, sve kao iz labosa, a kurcu ne valja, izvini na izrazu.

kolega je puco galeniku isto i bila je fejk.. znači dobio je račun iz apoteke i sve ali jbg, nije radila..  moguće da je i diler uvalio fejk a org prodo opet negdje dalje i podvalio račun.. tako da ništa nije sigurno.. baš da nema nikakvih promjena na toj dozi nema smisla.. znam da kolege pucaju manje doze i ono, 4. tjedan se vidjela jebena razlika + kile su divljale..:S

Van mreže @nTr@x4Fun

• Cruiserweight Member
  • Only managed persistent !!!
« Odgovor #10 poslato: Mart 27, 2016, 03:37:02 pre podne »
Mene zanima kakva je to "jebena"razlika za 4 ned.solo depoa.Tj sta uopste mozes da vidis za 4 ned,a da nije prop a u ovom slucaju nije ??? :o
« Poslednja izmena: Mart 27, 2016, 04:23:29 pre podne @nTr@x4Fun »
Be patient,results will come !!!

Van mreže Gumac

• Middleweight Member
« Odgovor #11 poslato: Mart 27, 2016, 12:04:54 posle podne »
Mene zanima kakva je to "jebena"razlika za 4 ned.solo depoa.Tj sta uopste mozes da vidis za 4 ned,a da nije prop a u ovom slucaju nije ??? :o
razlika je kad te svaki dan pita 20 ljudi jel si na kemiji, otprilike...slazem se da sam pretjero sa "jebeba razlike" to tek krece radit u to vrijeme tak da se u preostalim tjednima vidi prava stvar. Ali opet, ne moze bit da nema nikakvog pomaka

Van mreže Pedja_Petrovic

• Admin
  • THE GENERAL OF ARMY
    • Ogistra Suplement Shop
« Odgovor #12 poslato: Mart 27, 2016, 12:29:35 posle podne »
[quoteali jbg, nije radila.][/quote]

a da malo oladi ventile? mozda ce onda raditi posle toga  ;) ;)

Citat
razlika je kad te svaki dan pita 20 ljudi jel si na kemiji

pa dobro
vi jos niste evoluirali kao kod nas npr  ;D ;D

ako te niko ne pita 20 dana,sta koristis,onda nema druge,no si prinudjen da kada sedis sa drustvom u kaficu,napravis se lud i kao: jaooooooo zaboravio sam da pipijem hemaru!!
I veruj
od tog dana,prema tebi se odnos menja.Postajes BANANA MAN!!
drugari te drugacije gledaju
drugi dan si u njeihovim ocima tezi 10-12 kg (ovisno koliko si bezobrzan da se odmah posroras sa nekim dobrim detetom,koji te nervira posto ima sve petice),pa da demonstriras silu ..itd itd

ima mnogo nacina da te pitaju; STA KORISTIS  ;D ;D

Van mreže SlobodanS

• Global Moderator
  • Hammers and nails
« Odgovor #13 poslato: Mart 27, 2016, 12:44:36 posle podne »
nema druge,no si prinudjen da kada sedis sa drustvom u kaficu,napravis se lud i kao: jaooooooo zaboravio sam da pipijem hemaru!!

HHAHAHAHHA Sooo sooo trueee.. :D

Znam ja 2 tipa iz moje teretane,neki debilcici,kurce se kao da su Cutler a izgledaju kao da ih poplava izbacila i jedan dan vade kreatin da popiju pre treninga jel,i cujes samo ovog jednog "jaoo pa moramo kupovati hemaru ovo pri kraju" a ja se taman istusirao i cujem ih s' vrata i ne verujem   ;D ;D ;D

Van mreže Gumac

• Middleweight Member
« Odgovor #14 poslato: Mart 27, 2016, 01:20:44 posle podne »
nema druge,no si prinudjen da kada sedis sa drustvom u kaficu,napravis se lud i kao: jaooooooo zaboravio sam da pipijem hemaru!!

HHAHAHAHHA Sooo sooo trueee.. :D

Znam ja 2 tipa iz moje teretane,neki debilcici,kurce se kao da su Cutler a izgledaju kao da ih poplava izbacila i jedan dan vade kreatin da popiju pre treninga jel,i cujes samo ovog jednog "jaoo pa moramo kupovati hemaru ovo pri kraju" a ja se taman istusirao i cujem ih s' vrata i ne verujem   ;D ;D ;D

još je to dobro, ovaj jedan tuljan je kod nas vuko kreatin na nos hahah :D   dok to vidiš sve ti je jasno hahah