sad u zestokom pubertetu i bazalni metabolizam ti mnogo vise crpi denvno kalorija nego sto ti unosis , mada realno 95% nas je bilo mrsavo u tim godinama tako da nemoj se previse brinuti, samo naprijed guraj , i ima da se razvijes kao apolon do 20
Pa to se resava vrlo lako,POJACA HRANU,i iskoristi taj pubertet kad raste kao kvasac a ne da svesno stagnira i tesi se kao mnogi "jos sam ja mlad,ima vremena blabla" sto je u neku ruku tacno,ali zasto ne bi dao svoj maksimum i sada,sigurn nece da skodi
Eh to si u pravu nema sta, kad malo bolje razmislis bas kao sto ti kazes , iskoristis to da rastes a ne da stagniras haha, mada opet koci tu malo i misicna zrelost ali eto hajde opet se moze rasti.
A druze ozdravi sto prije, ja sam najvise volio i volim treninge kad sam bolestan , pogotovo kad noge radim , odmah lakse bude, nekako vise i ne obracam paznju na te bolesti, pojacas u tom periodu ishranu sa vise mikronutrijetijenata, pij vise vode i samo jake treninge odradjuj. A samo nemoj trenirati kad stomaj s*ebes jer tad i ne mozes realno hahah.. pozz