Otkud to,koji je razlog ako nije tajna?
Ma kakvi tajna.
Jednostavno kad godinu okruglo ides u tom pravcu da si samo sto veci,pa bolesni treninzi,pa brda hrane,planine suplemenata,zavrsis bulk sa 100kg na 175cm visine,i onda u normalnim zivotnim situacijama shvatis koliko te to "koci" i pocnes da se osecas neprijatno u rodjenom telu...
Znaci neke obicne zivotne situacije su postale problem,jer sve podredis toj velicini,pa izgubis i kondiciju,i fleksibilnost izgubis sve samo da bi bio "velik",sto je naravno gomili ljudi okej,ali eto ispostavilo se da ja nisam spreman toliku "zrtvu" da napravim zarad nekog velikog izgleda...
Naravno,ovo ne znaci da ne podrzavam i postujem sve ljude koji rade to,jer ipak sam 3 god u toj prici bio 00/24 i imam dosta prijatelja koji "ozbiljnije" bilduju i maksimalno ih podrzavam,kao sto su oni podrzali ovu moju tranziciju...
U sustini sve sto sam naucio za ovo vreme,doslo mi je ekstra korisno,i dalje treniram 6-7 puta nedeljno,i dalje jedem cisto,suplementacija itditd.. samo je sve to izmenjeno zarad malo drugacijeg cilja...
I naravno i dalje idem da na to da unapredjujem svoj izgled,samo ne u velicinu
Ohohooo dobrodosao junace... da nije tu pri tom neki bs/bv?
Ne znam buraz da li sam te dobro skontao,ali radim mma kod Velje,valjda si na to mislio
Odlicno je tebra, po profilnoj sam mislio da imas 40 godina hahaha, tek kad sam usao ovde video sam da ne izgledas toliko staro
hahahahha brate kazu mi da izgledam starije,ali ti ga malo vise pretera