Pozdrav, evo nedavno sam objavio real ili fake, test e, metan. Zanima me da li tko ima u HR prave stvari, da li je lako doci do njih ?
Citat: hiletron Mart 05, 2016, 02:23:46 posle podnePozdrav, evo nedavno sam objavio real ili fake, test e, metan. Zanima me da li tko ima u HR prave stvari, da li je lako doci do njih ? Meni je stv tesko da poverujem da ne znas lerdija koji radi u tvojoj teretani ?Ja znam u koju god banem posle 1-2 nedelje vec dobro znam ko prodaje,sta,kako samo potrazi dobar ug lab..
Citat: SlobodanS Mart 05, 2016, 02:56:02 posle podneCitat: hiletron Mart 05, 2016, 02:23:46 posle podnePozdrav, evo nedavno sam objavio real ili fake, test e, metan. Zanima me da li tko ima u HR prave stvari, da li je lako doci do njih ? Meni je stv tesko da poverujem da ne znas lerdija koji radi u tvojoj teretani ?Ja znam u koju god banem posle 1-2 nedelje vec dobro znam ko prodaje,sta,kako samo potrazi dobar ug lab.. Slobce kod tebe u Ns izgleda svaka ima lerdija?..
nista kolege, sve sredeno
Citat: SlobodanS Mart 05, 2016, 02:56:02 posle podneCitat: hiletron Mart 05, 2016, 02:23:46 posle podnePozdrav, evo nedavno sam objavio real ili fake, test e, metan. Zanima me da li tko ima u HR prave stvari, da li je lako doci do njih ? Meni je stv tesko da poverujem da ne znas lerdija koji radi u tvojoj teretani ?Ja znam u koju god banem posle 1-2 nedelje vec dobro znam ko prodaje,sta,kako samo potrazi dobar ug lab.. Skoro da ne postoji dobar UG lab
Citat: Voja.S Mart 05, 2016, 05:10:32 posle podneCitat: SlobodanS Mart 05, 2016, 02:56:02 posle podneCitat: hiletron Mart 05, 2016, 02:23:46 posle podnePozdrav, evo nedavno sam objavio real ili fake, test e, metan. Zanima me da li tko ima u HR prave stvari, da li je lako doci do njih ? Meni je stv tesko da poverujem da ne znas lerdija koji radi u tvojoj teretani ?Ja znam u koju god banem posle 1-2 nedelje vec dobro znam ko prodaje,sta,kako samo potrazi dobar ug lab.. Slobce kod tebe u Ns izgleda svaka ima lerdija?.. Ma standardno brate,neke jace teretane cak ih imaju i vise,sta ces Vojo bato svi bi se napucali brzo i efikasno... Cak sam u selu trenirao,inace mesto gde zivim okolina NS,u najmanjoj teretani koja postoji,osnovne sprave nekih 20-30 clanova,i tu se nasao covek da mi ponudi "e druze znas plava srca ovo ono mogu da ti sredim itd.." Valjda takvi vole decu pa samo uvaljuju.. Djavo ga znao,ali dokazalo se kao isplativa rabota pa nicu na svakom cosku
Zanima me da li tko ima u HR prave stvari, da li je lako doci do njih ?